FB pixel TP pixel
Nejzábavnější akčňák roku? Trailer kaskadérského nářezu baví bláznivým Goslingem i nápady © Universal Pictures

Nejzábavnější akčňák roku? Trailer kaskadérského nářezu baví bláznivým Goslingem i nápady

Akční novinka kaskadér vstupuje do kin 2. května, studio Universal ale nezahálí a na očekávaný snímek se skvělými recenzemi z festivalu SXSW láká v nadupaném tříminutovém traileru. Ten srozumitelně popisuje, o co v téhle bláznivé podívané plné kaskadérských kousků půjde. A vypadá to na ohromnou letní zábavu s příměsí romantiky.

Filmové novinky

Ryan Gosling dlouho nebyl zábavnější. Tak přesně tenhle názor si odnesete po zhlédnutí nového tříminutového traileru na akční romantickou komedii Kaskadér, která se objeví v kinech 2. května a spojí Goslinga s Emily Blunt. Ta ztvární režisérku filmového hitu, jemuž se ztratí hlavní hvězda, Goslingův kaskadér je tak poslán, aby herce vyhledal. Jestli je totiž někdo na place postradatelný, je to kaskadér, u něhož je tak trochu jedno, jestli se zabije během natáčení nebo ho usmrtí najatí zabijáci.

Tím začíná šílená přehlídka akčních sekvencí, která má být velkolepou poctou nejen vysokorozpočtové filmařině, ale samozřejmě i stuntmanům a jejich odkazu napříč filmovou historií. Ostatně během natáčení filmu padl i 18 let starý rekord s rotacemi vybouraného vozu bez použití rampy, který dosud držel snímek Casino Royale. Máloco vás přesvědčí víc o tom, že režisér druhého Deadpoola a prvního Johna Wicka David Leitch tuhle srandu myslí skutečně jako vášnivý projekt. Film si navíc z žánrového festivalu South by Southwest (SXSW) odnesl fantastické recenze, vše tak nasvědčuje tomu, že nás 2. května čeká v kinech jeden z nejzábavnějších a možná i vůbec nejzábavnější akční film letošního roku.

Zdroj: Universal Pictures

Beetlejuice 2 na prvních fotkách odhaluje démonického vymítače i Jennu Ortegu
Beetlejuice 2 na prvních fotkách odhaluje démonického vymítače i Jennu Ortegu
20.03.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Magazín Entertainment Weekly přinesl dlouho očekávané první fotografie z pokračování hororové komedie Beetlejuice Tima Burtona. To se zaměří na novou generaci rodiny Deetzových v podobě Jenny Ortegy, kterou proslavil seriál Wednesday a slasherová série Vřískot.

Největší akční nářez roku je jasný. Nový trailer Šíleného Maxe nemá konkurenci
Největší akční nářez roku je jasný. Nový trailer Šíleného Maxe nemá konkurenci
19.03.2024 19:20:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller se už v květnu letošního roku vrátí do kin se svou životní ságou Šíleného Maxe. A i tentokrát předkládá akční nářez, který má ambice stát se globálním fenoménem ve stylu předchozí Zběsilé cesty.

Londýn hýří superschopnostmi. Trailer láká na špinavé sci-fi s cestováním časem
Londýn hýří superschopnostmi. Trailer láká na špinavé sci-fi s cestováním časem
19.03.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix představila první ukázku na chystanou seriálovou novinku Supacell, která nás po vzoru jiných britských produkcí jako Top Boy zavede do špinavých ulic londýnského předměstí. Zde začnou lidé náhle získávat superschopnosti.

Zlatá éra Jediů odhalena! Trailer nových Star Wars poprvé kašle na Skywalkery
Zlatá éra Jediů odhalena! Trailer nových Star Wars poprvé kašle na Skywalkery
19.03.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Lucasfilm konečně odhalil dlouho očekávanou upoutávku na nový seriál ze světa Star Wars, který nás zavede mimo éru Skywalkerů. Vydáme se do časů Vrcholné republiky, kdy byli Jediové neotřesitelní ochránci míru a klidu v galaxii. Jenže Sithové se blíží a konfrontace s temnou stranou se nedá zastavit.