FB pixel TP pixel
Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry © Netflix

Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry

Sci-fi seriál Za stínem noci se stal v loňském roce jedním z příjemných překvapení Netflixu. Nyní se belgický seriál vrací s očekávanou druhou řadou.

Filmové novinky 16. 8. 2021 9:00 | Filmové novinky

Vždy je milým překvapením, když Netflix uvede do té doby prakticky neznámý seriál, ze kterého se vyklube hit a který zároveň dokáže doručit pořádnou porci zábavy. Přesně takovým příkladem je Za stínem noci, katastrofická sci-fi adaptující polskou literární předlohu o skupině lidí v letadle, které napadne terorista. Vše má ale twist v tom, že pasažéři zároveň utíkají slunečnímu svitu, který vraždí celou planetu. A jak asi tušíte, palivo dochází a vše se stává s každou epizodou čím dál intenzivnějším. První řada končila příslibem akcí budoucích a nyní Netflix vyrukoval s první krátkou upoutávkou, která dává lehce ochutnat, co nás asi v pokračování čeká. Všech 6 nových epizod uvidíme již 8. září.

 5 416 zobrazení  
Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
16.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Disney se po převzetí studia Fox rozhodl oživit rodinný vánoční hit Sám doma novou verzí. Na svých sociálních sítích nyní představil jméno filmu i datum premiéry.

Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
15.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Druhá nejlidnatější země Oceánie pláče. Ztratila totiž možnost podílet se na patrně nejdražším seriálu všech dob a přišla i o svou pýchu, o samotnou Středozemi. Produkce seriálu Pán prstenů se přesouvá do Británie, kde již vznikala i druhá řada jiného fantasy hitu, Sapkowského Zaklínače.

Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
11.08.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Příběh Lucifera Morningstara se blíží ke svému konci a s nezastavitelnou premiérou 10. září Netflix představil skvělý trailer s hromadou překvapení.

Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer
Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer
11.08.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Tým těch nejpodivnějších hrdinů DC univerza slavil ve svých prvních dvou sériích velký úspěch a jejich šílené dobrodružství pokračuje. Ve třetí řadě se utkají se slavným týmem Bratrstva zla a samotný trailer naznačuje, že nás čeká další skvělá jízda.