FB pixel TP pixel
Legendární Knight Rider s Hasselhoffem je konečně dostupný online © NBC / SkyShowtime

Legendární Knight Rider s Hasselhoffem je konečně dostupný online

Slavný bojovník proti bezpráví Michael Knight se ve svém věrném voze KITT konečně řítí online krajinou. Další ze seriálových legend 80. let je dostupná jediným kliknutím ovladače a zcela legálně.

Filmové novinky

Když se řekne David Hasselhoff, většina z nás si představí Mitche Buchannona, který běží po pláži vedle Pamely Anderson a snaží se zachránit tonoucí. Milovníci bizáru si samozřejmě vybaví i jeho hudební kariéru. Skuteční pamětníci a fanoušci béčkových policejních thrillerů si však obratem zavzpomínají na inteligentní auto KITT, v němž se Hasselhoff proháněl krajinou jako bývalý policista Michael Knight. Tomu byl během jedné z akcí doslova rozstřelen obličej, milionář a zakladatel Knight Industries mu ho však nechal přeoperovat a používá Michaela jako bojovníka proti bezpráví. V každé epizodě tak Hasselhoffův hrdina přijíždí do jiného amerického zapadákova, kde obvykle pomůže zastavit padouchy a ženám zároveň zahřeje lože. A během toho si přehazuje hlášky se svým autem s umělou inteligencí jako horký brambor.

Knight Rider na SkyShowtime

Dnešní optikou je Knight Rider samozřejmě spíše obskurním ohlédnutím za náplní amerických obrazovek 80. let, v nichž seriál běžel po 4 řady mezi roky 1982 a 1986. Pravdou ovšem je, že šlo o nemalý hit a jakýkoli pokus Knight Ridera v moderních časech oživit se střetl s velmi negativními ohlasy ze strany kritiků i diváků. Některé věci je zkrátka lepší nechat v 80. letech a vzpomínat na ně jen s nostalgií. Anebo je skrze růžové brýle dětství sledovat. Právě to je případ Knight Ridera, který rozhodně nepatří mezi špičku televizní zábavy. Má ale stylového hrdinu, dodnes nepřekonatelné auto v podobě Pontiac Firebird Trans Am z roku 1982 a místy natolik obskurní zápletky, že se solidně zabaví i vaše bránice. Ozkoušet si to můžete díky streamovací službě SkyShowtime, která za poslední měsíc přidala desítky slavných titulů včetně legendárních seriálů.

Připomeňme, že kromě Knight Ridera můžete sledovat i epizody Columba (nově přibyla i druhá řada), případně To je vražda, napsala. V nabídce najdete i epizody legend jako Magnum P.I.. Tyto seriály jsou na SkyShowtime dostupné díky zahrnutí televizních práv z televizních stanic CBS a NBC, které spadají pod vlastnictví Paramountu a Universalu. Proto jsou tituly dostupné v tento moment na SkyShowtime exkluzivně. Jde de facto o televizní zlato stejně jako jsou na Disney Plus dostupné archivní animované filmy či seriály. Zamrzí jen neúplnost epizod. Stejně jako v předchozích případech má i Knight Rider zatím dostupnou pouze první ze čtyř řad. Užít si tak můžete prvních 22 epizod (21, pokud celovečerní pilot nedělíte na dvě epizody) s českými titulky a v HD rozlišení.

Zdroj: SkyShowtime / IMDb

 12 se líbí
Když vtip přestane být vtipem. Kazmův plán B na zisk milionu dolarů je trapasem
Když vtip přestane být vtipem. Kazmův plán B na zisk milionu dolarů je trapasem
06.10.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Ačkoliv během soutěžního termínu milion dolarů v zamčeném trezoru nikdo nezískal, Kazma se nevzdal a odhalil plán B. Jenže ten zatím působí jako velkolepý trapas, v němž diváky zase jen „tahá za fusekli“.

Životní film Kevina Costnera v prvním traileru. Kvůli válečnému spektáklu se zadlužil
Životní film Kevina Costnera v prvním traileru. Kvůli válečnému spektáklu se zadlužil
06.10.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Kevin Costner je prostě srdcař a ačkoli slavně narazil už s Poslem budoucnosti a také Vodním světem, stále se nebojí do projektů, kterým věří, narvat vše. Včetně vlastních peněz. Nyní si vzal dokonce hypotéku na svou půdu, aby zafinancoval historickou novinku z dob občanské války v USA.

Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
06.10.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Milovníci ambiciózních dramat a rozmanitých festivalových filmů pozor. V rámci festivalu Be2Can je nyní přístup k streamovací platformě Edisonline na týden zcela zdarma. Platnost akce ale brzy končí.

Nové Bratrstvo neohrožených na prvních fotkách. Vládce nebes na HBO neuvidíme
Nové Bratrstvo neohrožených na prvních fotkách. Vládce nebes na HBO neuvidíme
05.10.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Steven Spielberg a Tom Hanks konečně naváží na legendární válečné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik. Tentokrát nás vezmou do vzduchu a budeme sledovat osudy vojáků bombardujících nacistické Německo. Novinku Vládcové nebes ale neuvidíme na HBO.