FB pixel TP pixel
Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry © Netflix

Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry

Už 14. prosince se definitivně uzavře příběh netflixovského Buckinghamského paláce. Sice se nedočkáme úmrtí královny Alžběty II., to ale neznamená, že se obrazně neuzavře jedna velká éra britské monarchie.

Filmové novinky

Zdá se to neskutečné, ale existuje seriál, který Netflix odvypráví až do samotného konce. Jmenuje se Koruna a zřejmě byste nenašli oblíbenější drama posledních let, které streamovací služba uváděla. Netflix před několika týdny uvedl první polovinu epizod závěrečné řady a nyní odhalil trailer na poslední kusy skládačky ze života královny Alžběty II., jež ve skutečném životě zemřela loni v září.

Jak trailer slibuje, královnu a její bližní čekají těžké časy. Po smrti princezny Diany je rodina rozdělena a vztahy mezi Williamem a Charlesem nejsou na nejlepší úrovni. Samotná Alžběta se pak čím dál více vrací do minulosti a vzpomíná na to, čeho všeho se musela vzdát v momentě, kdy se po nečekané smrti svého otce postavila před národ a stala se nejdéle vládnoucí panovnicí. Monarchie jako taková se pak opět otřásá, neboť britský lid začíná mít dojem, že se královská rodina příliš odtrhla od reality běžných dní. Světlo na konci tunelu ale možná existuje, protože se princ William dost možná zakoukal do své budoucí manželky, která by spolu s ním mohla v budoucnu nasměrovat Británii do nového věku, uklidnit davy i neklidnou politickou situaci v čase vlády Tonyho Blaira.

Osudy Alžběty II. se na Netflixu završí již 14. prosince.

Zdroj: Netflix

Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
01.12.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Milovníci katastrofických spektáklů by měli zpozornět. Do Česka se totiž oproti očekáváním přivalila jedna z nejlepších sci-fi letošního roku a nese sebou atomovou destrukci, kterou by mohl závidět i Robert J. Oppenheimer. Recenze nové japonské Godzilly jsou nadšené a mluví o jednom z nejlepších příspěvků do kaiju ságy vůbec.

Shrek měl být neskutečně temný a ošklivý. 20 let ztracené video ukázalo původní záměr
Shrek měl být neskutečně temný a ošklivý. 20 let ztracené video ukázalo původní záměr
01.12.2023 16:15:00 | Filmové novinky

V souvislosti se zveřejněním dlouho ztracené zkušební animace Shreka se výtvarník Mike Ploog rozhodl na svém Facebooku odhalit i svůj někdejší koncepční návrh nejznámějšího zlobra. Původně měl být Shrek temnou a nízkorozpočtovou záležitostí.

Největší postapokalyptický akčňák odhalen. Trailer nového Šíleného Maxe bere dech
Největší postapokalyptický akčňák odhalen. Trailer nového Šíleného Maxe bere dech
01.12.2023 10:50:00 | Filmové novinky

Vizionářský režisér George Miller odhalil další střípek ze své velkolepé ságy Šíleného Maxe. Tentokrát se zaměří na postavu dívky Furiosy, kterou jsme mohli vidět již v minulém filmu Zběsilá cesta v podání Charlize Theron. Padouch v podání Chrise Hemswortha je k nepoznání.

Netflix odhalil novou drsnou krimi od tvůrců Narcos. Trailer láká na kokainovou kmotru
Netflix odhalil novou drsnou krimi od tvůrců Narcos. Trailer láká na kokainovou kmotru
30.11.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix už dávno zjistil, že zločiny publikum baví. Ať už jsou to podvodníci, sérioví vrazi nebo mafiáni, kteří neváhali pro svůj prospěch zabíjet konkurenty i nevinné lidi. Teď dojde řada na jednu z nejslavnějších postav miamského podsvětí, která měla mít na svědomí až 200 zesnulých.