FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších seriálů všech dob se vrací. Dorazí online i do kin! © Aerofilms / Zentropa Productions

Jeden z nejlepších seriálů všech dob se vrací. Dorazí online i do kin!

Seriál, který položil jeden ze základních kamenů Quality TV, se vrací. Díky Aerofilms u toho budou i diváci v České republice.

30. 8. 2022 9:45 | Filmové novinky

Dávno v dobách, kdy ještě ani Netflix nebyl ve svých videopůjčovnových plenkách, natočil jeden z největších provokatérů světové kinematografie, Lars von Trier, seriál, který se výrazně zapsal do filmových a především televizních dějin. Teď se o pětadvacet let později vrací s dlouho slibovanou třetí řadou, kterou je v podstatě povinnost vidět. Království je totiž kultovka a kdo nezná švédského neurochirurga s bytostným odporem k Dánsku, myčku na nádobí s Downovým syndromem a celou legendární nemocnici postavenou na starých bělidlech, jako by nebyl!

Opus magnum enfant terrible evropského filmu Larse von Triera s názvem Království: Exodus se v novém a částečně sebereflexivním kabátu vrátí již na podzim. Pět dílů vracejících se na místo činu, kde stále řádí duchové i šílené sestry, bude k vidění v kině i na streamovací platformě KVIFF.TV. Již před uvedením třetí řady však bude možné zhlédnout na obou místech i předchozí epizody. Společnost Aerofilms rovněž chystá i bohatou Trierovu filmovou retrospektivu. Na přesná data uvedení nicméně stále čekáme. V tiskové zprávě je zatím pouze příslib o brzkém uvedení po festivalu v Benátkách, který začíná již tento týden.

Zdroj: Aerofilms / Tisková zpráva

 826 zobrazení  
Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu
Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu
29.08.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka představil upoutávku na již třetí epizodu své první řady. A podle všeho nás čeká epická řež, ve které dojde na řinčení mečů i spoustu dračího ohně.

Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
29.08.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Premiéra nového seriálu ze Západozemí s podtitulem Rod Draka rozpoutala opět ve veřejném prostoru diskuze o jednom z nejpopulárnějších seriálů uplynulé dekády. Ke Hře o trůny se pro magazín The Wall Street Journal vyjádřil i sám autor knižní předlohy George R.R. Martin.

Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
29.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix se právě pochlubil novým trailerem ke svému připravovanému fantasy Snivokraj, kterým nás v hlavní roli provede oblíbený Jason Momoa. Těšme se na spektakulární trikovou podívanou plnou nespoutaných fantastických výjevů.

Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší
Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší
28.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Letošní očekávaná hororová novinka z dílny Netflixu se po rozpačité první sérii nakonec nedočká pokračování. Naopak, velkého zakončení se dočká seriál Umbrella Academy, jeden z nejúspěšnějších komiksových seriálů vůbec, jenž skončí po čtyřech řadách.