FB pixel TP pixel
Pondělní fiasko Primy končí. Televize vrací do vysílání seriálové hity © FTV Prima

Pondělní fiasko Primy končí. Televize vrací do vysílání seriálové hity

Televize Prima už se pomalu chystá na obměnu pondělního programového schématu. Do dvou týdnů totiž skončí jeden z jejích jarních propadáků Lež na pláži. Ten nahradí seriálový hit z minipivovaru. Televize vsadí i na novou řadu Dvojky na zabití.

České novinky 10. 5. 2024 15:50 | České novinky

Televize Prima má za sebou z hlediska programové nabídky velmi bídné jaro. Zdá se však, že by se diváci mohli dočkat zajímavějších, respektive alespoň atraktivnějších pořadů. Už 20. května totiž končí pondělní fiasko Lež na pláži, které nás spolu s mladými start-upisty zavedlo do chorvatského hotelu. Prima už ví, čím seriál nahradí. Od 27. května vsadí na reprízy seriálového hitu Hořký svět, jemuž se dařilo na podzim 2022, kdy se držel na špičce sledovanosti večerních pořadů. Prima už v loňském roce natočila i pokračování, dá se očekávat, že ho uvede letos na podzim a naváže na opáčko předchozích epizod.

Prima má však ještě jedno eso v rukávu. Chystá totiž návrat dalšího úspěšného seriálu Dvojka na zabití s Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou. I tomu se během uvedení v roce 2021 velice dařilo, a tak není divu, že se diváci dočkají dalších 8 epizod. Dosud však není jasné, kdy nové kriminální případy diváci uvidí. S koncem Lži na pláži každopádně Prima vyřeší většinu svých jarních problémů. V úterý a ve čtvrtek totiž dominuje televizní sledovanosti nekonečný seriál ZOO, ve středu a v sobotu se pak daří reprízám Poldy. Televize také předčasně ukončila uvádění seriálu Vytoč mého agenta, místo kterého v neděli večer běží české komedie.

Zdroj: Mediář / Mediaguru / FTV Prima

 22 925 zobrazení  
Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové
Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové
06.05.2024 15:10:00 | České novinky

Tak to byla jízda. Televize Nova finále druhé řady Ivety rozhodně nepodcenila a divákům nadělila ještě triptych dokumentů o zesnulé Ivetě Bartošové, které dokonale ovládly nedělní večer. Přesto Nova jedničkou večera není.

Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
05.05.2024 15:45:00 | České novinky

Ačkoli se televizi Prima jarní sezóna příliš nepovedla, zdá se, že se konečně začíná blýskat na trochu lepší časy. Televizi v rámci sobotního vysílání výrazně pomohlo, že se zbavila Zdeňka Pohlreicha a vsadila na osvědčenou kriminálku Polda.

Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
30.04.2024 15:30:00 | České novinky

Televizi Prima došla trpělivost s dalším neúspěšným projektem a definitivně tak potvrzuje katastrofální jarní nabídku, v níž televizi vyšlo snad jen nasazení premiérových epizod seriálu Polda. Prima v uplynulých týdnech neúspěšně nasadila reality show se Zdeňkem Pohlreichem Česko na grilu, pohořela i se Lží na pláži a neuspěla ani s převzatým formátem z Netflixu.

Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
29.04.2024 12:00:00 | České novinky

Další tvrdý direkt zažila v neděli večer televize Prima. Té se v závěru týdne nedařilo od chvíle, kdy konkurenční Nova nasadila hitový seriál Iveta. Nyní však přichází s trumfem i Česká televize, která v hlavním vysílacím čase nahradila seriál To se vysvětlí, soudruzi další trefou do černého.