FB pixel TP pixel
Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem © Paramount Plus / SkyShowtime

Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem

Špionážní thriller Taylora Sheridana Lioness se vrací s druhou řadou již na konci října. Právě vydaný trailer láká na hvězdné obsazení a ještě intenzivnější podívanou plnou morálních dilemat ve světě tajných operací.

Filmové novinky 20. 9. 2024 15:50 | Filmové novinky

Scenárista a režisér Taylor Sheridan, který stojí za velkými seriálovými hity jako Yellowstone, Král Tulsy či Starosta Kingstownu, loni na Paramount+ opět bodoval s novým akčním thrillerem Special Ops: Lioness se Zoe Saldanou v hlavní roli. Seriál, jehož první řada se zaměřila na agentku Joe (Saldana), která se pokoušela vyvážit svůj osobní život s náročnou prací pro CIA při vedení tajné operace infiltrující teroristické organizace, dosáhl rekordní sledovanosti. První díl seriálu totiž vidělo během premiérového víkendu přes 6 milionů diváků, což bylo nejvíce v historii Paramount+.

K vidění je nyní první trailer na druhou řadu, který slibuje ještě temnější a napínavější podívanou. V nových epizodách se boj CIA proti terorismu přesune blíž k domovu a Joe, Kaitlyn a Byron nasadí nového agenta k infiltraci neznámé hrozby. Joe navíc musí podstoupit další osobní oběti spojené s vedením programu. Vedle Saldany se opět můžeme těšit na hvězdné obsazení, kterému vévodí Nicole Kidman, Morgan Freeman a Michael Kelly. Premiéra druhé série je naplánována na 27. října, kdy budou uvedeny hned dva díly. V USA bude seriál dostupný na streamovací službě Paramount+, v Česku bude k vidění na SkyShowtime.

Zdroj: THR

 5 595 zobrazení   2 se líbí
Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
19.09.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Akční thriller Dokonalá loupež sice neslavil velký úspěch u kritiků, diváci si ho ale oblíbili a především na něj hodně koukali. Mimo jiné na Netflixu, kde jde o jeden z nejpopulárnějších žánrových filmů posledních let. Není divu, že se dočkáme většího pokračování.

Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
19.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2016 uvedla kabelová televize HBO původní seriál Pustina režiséra Ivana Zachariáše a režisérky Alice Nellis, byl z toho hit, o kterém se mluvilo snad úplně všude. Nyní, o osm let později, je Pustina zpátky a kraluje sledovanosti. A komerční televize se musí drbat na hlavě.

Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
19.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Služba Apple TV+ představila první trailer na své očekávané válečné drama Blitz, které nás zavede do nacisty rozbombardovaného Londýna, kde se zoufalá matka bude snažit najít svého ztraceného syna. K milovanému dítěti však vede cesta skrze kilometry ohořelých trosek.

Nová marvelovka baví hororem a čarodějnicemi. Kritici chválí svérázný přístup k superhrdinům
Nová marvelovka baví hororem a čarodějnicemi. Kritici chválí svérázný přístup k superhrdinům
19.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Na Disney+ se dočkal premiéry nový seriál od Marvelu Agatha: Za vším schovaná. Přestože je spin-off chváleného předchůdce WandaVision kritiky přijat rozporuplně, seriálu prý nechybí odvážný a svérázný přístup k superhrdinskému žánru.