FB pixel TP pixel
Marvelovské seriály se odkládají. Zpoždění zasáhne i druhou řadu Lokiho © Marvel Studios

Marvelovské seriály se odkládají. Zpoždění zasáhne i druhou řadu Lokiho

Jak naznačují mizející data premiér chystaných marvelovských seriálů na streamovací platformě Disney+, produkční problémy v Marvelu, které se objevily na podzim, i nadále přetrvávají.

20. 3. 2023 16:04 | Streaming novinky

V posledních měsících přicházely z Marvelu zprávy o odkládání premiér chystaných filmů a plány na uvedení páté a šesté fáze se zásadně měnily. Rušily se například naplánované premiéry produkčními problémy trpícího Bladea, třetího Deadpoola, nové Fantastické čtyřky či Avengerů. Nyní se tyto produkční nepříjemnosti dostavily i na Disney+. Dříve oznámená data uvedení seriálů MCU totiž na Disneyho streamovací platformě zmizela a místo nich se objevuje jen neurčité Coming Soon (Již brzy). Konkrétně tato praxe postihla dva seriály, které měly dorazit na jaře – akčně špionážní Tajnou invazi s Nickem Furym v podání Samuela L. Jacksona a druhou řadu animovaného seriálu Co kdyby...?.

Změny data uvedení na Coming Soon se dočkala i očekávaná druhá řada Lokiho s Tomem Hiddlestonem v hlavní roli, která měla dorazit v létě. Pokud se tedy tyto tři seriály opozdí, s velkou jistotou to znamená, že se zpozdí i další projekty, které měly původně přijít později v tomto roce - Ironheart a Agatha: Coven of Chaos. Marvelovky z poslední doby zažily velký divácký pokles a tak se začalo více mluvit o přesycení z MCU. Množí se také stížnosti na odbyté a uspěchané CGI v nových filmech jako Thor: Láska jako hrom a Ant-Man a Wasp: Quantumania či přepracované zaměstnance trikových studií, kteří musí splnit více práce za kratší dobu. Jisté zpomalení ve vydávání nových filmů a seriálů tak nemusí být na škodu, pokud se nakonec dočkáme vyšší kvality.

Zdroj: MovieWeb

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  1 816 zobrazení   124 se líbí
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Mandalorianovi výrazně klesla sledovanost. Nejde ale o tragédii jako Andor
Mandalorianovi výrazně klesla sledovanost. Nejde ale o tragédii jako Andor
17.03.2023 15:00:00 | Streaming novinky

Disney v poslední době nezažívá nejšťastnější období, což nyní potvrdila i poměrně šokující zpráva o obřím poklesu sledovanosti, který postihl úvodní díl třetí řady Mandaloriana.

Nový katastrofický sci-fi seriál je tady! Recenze chválí velkou vědeckou přesnost
Nový katastrofický sci-fi seriál je tady! Recenze chválí velkou vědeckou přesnost
16.03.2023 16:30:00 | Streaming novinky

Druhou polovinu března letos na Apple TV+ ozvláštní sci-fi seriál Předzvěsti, který svým tvůrcem a zejména obsazením dává na první pohled najevo, že míří hodně vysoko. První diváci už měli možnost osmidílnou sérii z nedaleké budoucnosti vidět.

Šéf Disneyho zkritizoval Marvel. Chystá změny a inspiruje se HBO
Šéf Disneyho zkritizoval Marvel. Chystá změny a inspiruje se HBO
15.03.2023 15:45:00 | Streaming novinky

Disneyho CEO Bob Iger se rozpovídal o budoucích krocích společnosti. Řeč přišla no nové Star Wars filmy i přehršel marvelovek. Iger nevynechal ani streamovací službu Hulu či svůj odchod do penze.

Sledovanost The Last of Us rozdrtila i Rod draka. Úspěšnější je jen jediný seriál
Sledovanost The Last of Us rozdrtila i Rod draka. Úspěšnější je jen jediný seriál
15.03.2023 15:00:00 | Streaming novinky

Seriál The Last of Us již od svého začátku předváděl působivá čísla sledovanosti, která navíc neustále rostla a vygradovala posledním dílem první řady. Počtem unikátních diváků navíc herní adaptace porazila i loňský fantasy hit Rod draka.