FB pixel TP pixel
Avengers 6 se výrazně zpozdí. Marvel potvrdil průšvih svého očekávaného hitu © Marvel Studios

Avengers 6 se výrazně zpozdí. Marvel potvrdil průšvih svého očekávaného hitu

Multiverse sága sotva začala a už teď hlásí první problémy. Marvelovské filmy se totiž masivně odkládají a plány na uvedení páté a šesté fáze se zásadně mění.

12. 10. 2022 16:30 | Filmové novinky

Je to pár měsíců, co Disney zveřejnil své velkolepé plány na vybudování čtvrté, páté i šesté fáze, nyní se ale všechno od základu mění. Jistě, Black Panther: Wakanda nechť žije i Ant-Man And The Wasp: Quantumania opravdu zakončí čtvrtou a odstartují pátou fázi, finálního střetu s Kangem a cesty na Battleworld se ale dočkáme později. Jednoduše totiž budou chybět někteří hrdinové, kteří zkrátka ještě nebudou uvedeni na scénu.

Za vše může Blade

Nejmasivnější odklad čeká sólovku Blade. Od filmu totiž odešel krátce před startem natáčení režisér Bassam Tariq a navíc se proslýchá, že scénář tak úplně, jemně řečeno, neodpovídal očekáváním Kevina Feigeho. Produkce byla proto prozatím uložena k ledu, dokud Marvel Studios neobjeví nového režiséra. Feige doufá, že právě nový režisér pomůže s dalším přepisem scénáře a natáčení začne zkraje příštího roku. Pro jistotu ale posunul premiéru filmu o necelý rok, konkrétně z 3. listopadu 2023 na 6. září 2024.

Avengers 6 se výrazně zpozdí. Marvel potvrdil průšvih svého očekávaného hitu © Marvel Studios

Odkladem Bladea, který má produkční problémy, to ale bohužel nekončí. Zpozdí se i očekávaný třetí Deadpool, do kterého si Ryan Reynolds přizval i Wolverina Hugha Jackmana. Toho totiž odsunul právě Blade a Wade Wilson se tak vrátí až 8. listopadu 2024. Řetězová reakce, kterou Blade způsobil se dotkne také Fantastické čtyřky. Ta sice měla původně startovat šestou fázi, nakonec ale do kin dorazí až 14. února 2025. Prozatímní filmové finále, Avengers: Secret Wars pak debutuje 1. května 2026.

Marvel tak trochu brzdí ve svých původních plánech, zároveň ale potvrdil, že v listopadu roku 2025 uvede další, prozatím nepojmenovaný film. Mohlo by se podle všeho jednat o sólovku Herkula, tedy hrdiny, kterého jsme poprvé viděli letos ve filmu Thor: Láska jako hrom, kde si jej zahrál Brett Goldstein.

Zdroj: Variety

 1 048 zobrazení   96 se líbí
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého
Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého
11.10.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně vyrukoval s plnohodnotným trailerem na pokračování detektivního hitu Enola Holmes. Fanoušci se mohou těšit na návrat starých známých a novou dávku dobrodružství.

Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
11.10.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Konec se blíží a tanec draků naopak začíná. Po smrti krále Viseryse nebylo napětí mezi rody Hightowerů a Targaryenů hmatatelnější a hrozba války je až nebezpečně blízko.

Addamsova rodina míří na Netflix! Nový trailer odhaluje pozdní datum premiéry
Addamsova rodina míří na Netflix! Nový trailer odhaluje pozdní datum premiéry
10.10.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Nový seriál s Addamsovou rodinou se konečně představil v plnohodnotné upoutávce. Ta kromě strýčka Festera odhaluje i datum premiéry, které bohužel mine oslavy Halloweenu.

HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry
HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry
10.10.2022 13:40:00 | Filmové novinky

I když se většina seriálů na motivy DC Comics nadále čile ruší, jedna dvojice odolává. Titans i Doom Patrol se blíží se čtvrtou sérií a slibují pořádnou jízdu! A co víc, oba dva oblíbené seriály dorazí už v listopadu!