FB pixel TP pixel
Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy © Marvel Studios

Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy

Nejpopulárnější z marvelovských seriálů, Loki, se už 6. října vrací na obrazovky streamovací služby Disney Plus. Marvel tudíž představil nový kratší trailer, jenž spoléhá na bláznivé výjevy a nahodilé skoky napříč časem i prostorem. Zvládne lstivý bůh porazit další z variant Kanga Dobyvatele?

Filmové novinky

6. října se vrátí na obrazovky Disney Plus božský Loki, kterého opět ztvární jeden z nejmilovanějších herců Marvelu Tom Hiddleston. Lstivý bůh se tentokrát pokusí zachránit svět před hrozbou mocného Kanga, jehož varianty jsme viděli v první řadě a také ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania. Fanoušci se ale nemusí těšit jen na návrat hlavního hrdiny. Opět se totiž objeví i Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw), Miss Minutes (Tara Strong), Lokiho varianta Sylvie (Sophia Di Martino) a samozřejmě Mobius M. Mobius v podání Owena Wilsona. A samozřejmě nebude chybět ani Jonathan Majors, který propůjčil obličej prozatím všem Kangovým variantám.

Marvel věří, že říjnové uvedení napraví komiksovému studiu jeho vadnoucí reputaci a také sledovanost. Po nepříliš sledovaných seriálech jako Tajná invaze a Ms. Marvel Marvel potřebuje nějaký hit. Obzvlášť, když letos dorazí i novinka Marvels, jež také nevzbuzuje mezi diváky příliš velký zájem. Jak jsme navíc již psali, ani Marvelu se nevyhne série odkladů, která mnohé seriály posouvá o několik měsíců, případně na neurčito. Fanoušci komiksů tak budou mít do budoucna o něco chudší nabídku obsahu.

Zdroj: Marvel Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
05.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Netflix se s nástupem nového měsíce opět vytasil s trailerem, který má diváky nalákat na největší hity, které se blíží do nabídky. Jak ale bývá v posledních měsících zvykem, ve výběru řada zajímavých novinek nepochopitelně chybí.

Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
05.09.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Vedle druhé řežby mezi Kongem a Godzillou od Warner Bros., které do kin vtrhne v dubnu příštího roku, se ještě letos do světových temných sálů chystá velkorozpočtová japonská Godzilla s podtitulem Minus One. Napínavý trailer napovídá, že nás čeká tematický i stylový návrat k originálu.

Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
04.09.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Jedna z nejslavnějších detektivních sérií televizní historie je konečně dostupná online. Columbo v podání legendárního Petera Falka aktuálně vyšetřuje spletité zločiny v 15 epizodách.

Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
04.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Britský režisér Ridley Scott chystá na letošní podzim další kousek. Tentokrát půjde o historický epos Napoleon, který mapuje vzestup Napoleona Bonaparte. Pokud patříte k fanouškům režiséra, určitě vás potěší, že Scott má v rukávu i velmi macatý režisérský sestřih.