FB pixel TP pixel
Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga © SkyShowtime / Amercom

Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga

Jedna z nejslavnějších detektivních sérií televizní historie je konečně dostupná online. Columbo v podání legendárního Petera Falka aktuálně vyšetřuje spletité zločiny v 15 epizodách.

Filmové novinky

Ačkoli zná filmová a televizní historie celou řadu skvělých detektivních postav, není pochyb o tom, že Columbo v podání úžasného Petera Falka patří mezi ty absolutně nejvýznamnější a může se směle měřit i s Herculem Poirotem či Sherlockem Holmesem. O to smutnější dlouhou dobu bylo, že jsme neměli možnost si epizody (respektive televizní filmy) přehrát pohodlně online. To se ale nyní začíná měnit díky streamovací službě SkyShowtime, jež nově zařadila do své nabídky prvních 15 epizod. To znamená, že dostupné jsou aktuálně první dvě řady a můžete tak zhlédnout i fantastický pilot, který nerežíroval nikdo jiný než hollywoodský fenomén Steven Spielberg, jenž tak de facto ustanovil celý kánon Columbových příběhů.

Dobrou zprávou navíc je, že Columbovy detektivky vůbec nezestárly a dodnes platí svými scénáři a režií mezi to nejlepší, co můžete na televizních obrazovkách vidět. Snad tedy SkyShowtime postupně přidá i zbytek bohaté detektivní historie. Columbo totiž vznikal dlouhých 20 let a celkem vzniklo 10 řad, v nichž se vyšetřují bohatí a mocní, jimž nenápadným způsobem začne zatápět nenápadný detektiv v baloňáku, který si vždycky najde čas na ještě jednu vypečenou otázečku či historku o své neviditelné manželce. A pokud by vám to bylo málo, služba SkyShowtime přidala do nabídky i další detektivku To je vražda, napsala s úchvatnou Angelou Lansbury v roli spisovatelky Jessicy Fletcherové. V tomto případě je dostupných celkem 45 epizod. Pro oba seriály přitom platí, že jsou ke zhlédnutí s českými titulky.

Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
04.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Britský režisér Ridley Scott chystá na letošní podzim další kousek. Tentokrát půjde o historický epos Napoleon, který mapuje vzestup Napoleona Bonaparte. Pokud patříte k fanouškům režiséra, určitě vás potěší, že Scott má v rukávu i velmi macatý režisérský sestřih.

Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad
Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad
04.09.2023 17:55:00 | Filmové novinky

Tento rok se Marvel již poněkolikáté rozhodl změnit data premiér svých seriálů a jejich vysílání na Disney+ se tak opět odkládá. Kterých seriálů se týká odklad a jaký je nový plán jejich uvedení?

Netflix slaví další globální hit. Jeho pirátskou novinku milují kritici i diváci
Netflix slaví další globální hit. Jeho pirátskou novinku milují kritici i diváci
03.09.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Důvěra Netflixu v adaptaci populární mangy a anime One Piece se mohla zdát jako naivní, streamovací jednička ale opět dokázala, že ví, co dělá. Pirátská novinka s fantasy prvky totiž úspěšně brázdí streamovací moře a fandí jí nejen kritici, ale i miliony diváků

Nabídka Disney Plus dál chudne. Po očekávané fantasy ruší i oblíbený sitcom a sci-fi
Nabídka Disney Plus dál chudne. Po očekávané fantasy ruší i oblíbený sitcom a sci-fi
03.09.2023 18:40:00 | Filmové novinky

Loňský rok byl bolestivý hlavně pro Netflix. Letos se zdá, že stejný osud čeká konkurenční studio Disney. Od března letošního roku jeho streamovací služba ztrácí předplatitele, filmy určené pro kino distribuci komerční úspěchy neslaví a aby toho nebylo málo, čelí společnost další žalobě. Není divu, že Disney začíná razantně omezovat své výdaje.