FB pixel TP pixel
Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad © Marvel Studios

Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad

Tento rok se Marvel již poněkolikáté rozhodl změnit data premiér svých seriálů a jejich vysílání na Disney+ se tak opět odkládá. Kterých seriálů se týká odklad a jaký je nový plán jejich uvedení?

Filmové novinky

Nekonečný příběh neustálých změn v programu a posouvání premiér má svůj další díl. Tentokrát úřaduje Marvel, který změnil data premiér hned několika svým seriálům – mimo jiné animované alternativní antologii Co kdyby...?, akčnímu seriálu Echo či čarodějnickému dobrodružství Agatha, která má na místo podtitulu Coven of Chaos nový název Darkhold Diaries. Za posunem premiér ovšem nestojí pouze stávka herců a scenáristů, ale i nová strategie Marvelu, který reflektuje únavu publika z přemíry komiksového obsahu a chce rozprostřít své pořady do delšího časového období, aby se každý titul stal událostí pro fanoušky a diváky.

Jaké jsou tedy chystané změny? Druhá sezóna animovaného Co kdyby..., který získal cenu Emmy a v němž nás bude opět provázet podmanivý hlas Jeffreyho Wrighta, měla mít původně premiéru na začátku tohoto roku, k vidění ale bude až okolo letošních Vánoc. Echo, spin-off loňského hitu Hawkeye, v němž budeme sledovat osud Mayi Lopez (Alaqua Cox), byl původně ohlášen na 29. listopad, seriál se ale přesunul na leden 2024. Agatha, spinoff WandaVision s Kathryn Hahn v hlavní roli, jenž měl být původně vysílán v zimě 2023, byl posunut na začátek podzimu 2024, kdy bude tematicky sloužit jako předzvěst Halloweenu. Animovaný seriál X-Men '97 měl původně debutovat na podzim 2023, nově bude mít premiéru na začátku roku 2024.

Ironheart, seriál zaměřený na geniální vynálezkyni Riri Williams (Dominique Thorne), kterou známe z Black Panthera, měl být uveden letos na podzim, ale nyní je z plánu vyřazen. Natáčení sice skončilo, ale jeho dokončení je ovlivněno stávkami. Daredevil: Born Again, který měl mít premiéru na jaře 2024, se kvůli stávkám pozastavil v polovině natáčení a jeho premiéra není rovněž známa. Jediným novým seriálem, který si drží své datum premiéry, je tak Loki se svou druhou řadou, který bude k vidění na Disney+ od 6. října.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Netflix slaví další globální hit. Jeho pirátskou novinku milují kritici i diváci
Netflix slaví další globální hit. Jeho pirátskou novinku milují kritici i diváci
03.09.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Důvěra Netflixu v adaptaci populární mangy a anime One Piece se mohla zdát jako naivní, streamovací jednička ale opět dokázala, že ví, co dělá. Pirátská novinka s fantasy prvky totiž úspěšně brázdí streamovací moře a fandí jí nejen kritici, ale i miliony diváků

Nabídka Disney Plus dál chudne. Po očekávané fantasy ruší i oblíbený sitcom a sci-fi
Nabídka Disney Plus dál chudne. Po očekávané fantasy ruší i oblíbený sitcom a sci-fi
03.09.2023 18:40:00 | Filmové novinky

Loňský rok byl bolestivý hlavně pro Netflix. Letos se zdá, že stejný osud čeká konkurenční studio Disney. Od března letošního roku jeho streamovací služba ztrácí předplatitele, filmy určené pro kino distribuci komerční úspěchy neslaví a aby toho nebylo málo, čelí společnost další žalobě. Není divu, že Disney začíná razantně omezovat své výdaje.

Prima prorazila seriálové dno. Rvačka v Elišce a Damiánovi sklízí posměch internetu
Prima prorazila seriálové dno. Rvačka v Elišce a Damiánovi sklízí posměch internetu
03.09.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Od nového primáckého seriálu s Emmou Smetanou v hlavní roli se mnoho nečekalo. Přesto tvůrci dokázali nízko nastavenou laťku podlézt a dokonale zesměšnit sebe i své herce. Rvačka v Elišce a Damiánovi je totiž fenomenálně špatná natolik, že se stala virální.

První Terminátor měl mít důležitou scénu o robotech. Naštvaný Cameron ji vystřihl
První Terminátor měl mít důležitou scénu o robotech. Naštvaný Cameron ji vystřihl
01.09.2023 16:25:00 | Filmové novinky

S režisérem Jamesem Cameronem si není radno zahrávat a už vůbec není moudré snažit se ho tlačit do věcí, které nechce. Své o tom ví i finančníci prvního Terminátora, s jejichž tlaky režisér Titanicu a Avatara rychle zatočil.