FB pixel TP pixel
Nejprovokativnější pořad v Česku je zpátky. Představil novou drbárnu ze zákulisí © Voyo / TV Nova

Nejprovokativnější pořad v Česku je zpátky. Představil novou drbárnu ze zákulisí

Nova a Voyo rozjíždí svůj podzimní program slibující spoustu hitů opravdu naplno. Po roce se opět vrací populární Love Island, který letos slibuje být ještě žhavější, smyslnější a provokativnější.

České novinky 6. 9. 2024 7:00 | České novinky

Oblíbená reality show Love Island se opět hlásí o slovo, a to rovnou se čtvrtou řadou. S ní se můžeme těšit na novou várku svůdných soutěžících, kteří přijeli na ostrov najít lásku – nebo alespoň pořádné vzrušení. Ani letos totiž nebude nouze o napětí, sexy momenty a samozřejmě ani pořádné drama.

Dominique Alagie největší hvězdou

Love Island si získal srdce diváků nejen díky krásným tvářím s talentem pro pořádné drama, ale především díky interaktivním prvkům, díky nimž sami mohou hlasovat a ovlivňovat hru. Stejně jako každý rok se mohou diváci těšit na nové, sexy soutěžící, kteří se budou snažit získat srdce svých protějšků – a samozřejmě i těch jejich. Ani letos se soutěžící neobejdou bez známých tváří, letos toto místo připadlo influencerce a hvězdě snímku Cool Girl! Dominique Alagie.

Love Island je známý tím, že se jedná o jeden z nejodvážnějších pořadů, které mohou čeští diváci na obrazovkách vidět a i letos tvůrci slibují, že budou posouvat hranice toho, na co jsme v televizi zvyklí. „Nápadů máme spoustu, často se až musíme krotit a říkáme si: Ty jo, není už to moc?“ láká diváky showrunnerka Kateřina Zavadová.

Na Voyo a pak i v televizi

Největší novinkou letošního roku je podcast, který přibližuje další pikantní detaily z vily, které se již nevešly na televizní obrazovku. Hledejte ho pod názvem Love Cast.

Love Island odstartoval svou nejnovější řadu v úterý 3.9. a diváci se budou moci těšit na 48 premiérových dílů, které si budou moci užít nejprve na Voyo a s následným posunem i v lineárním vysílání Nova Fun.

Zdroj: TV Nova / Voyo

 633 zobrazení  
Cenové peklo multikin: Labyrint ceníků zmate, příplatky oškubou. Pražáci a Brňáci se prohnou nejvíc
Cenové peklo multikin: Labyrint ceníků zmate, příplatky oškubou. Pražáci a Brňáci se prohnou nejvíc
05.09.2024 16:50:00 | České novinky

Průměrné ceny lístků do multikin za poslední tři roky stouply zhruba o čtvrtinu. Zdražilo nejen základní vstupné, ale cenami hýbou také různé extra příplatky - za lepší sedačky, lepší zvuk nebo lepší zážitek. Zlevnit se naopak můžete třeba registrací v klubu. Pojďme se na tento fenomén příplatků ale i slev podívat podrobněji.

Kazma na Primě zcela vyhořel. Premiéra byla předem odsouzena k neúspěchu
Kazma na Primě zcela vyhořel. Premiéra byla předem odsouzena k neúspěchu
02.09.2024 19:15:00 | České novinky

Jestli televize Prima doufala, že vstoupí do podzimní sezóny s větším úspěchem než v loňském roce, zatím se zdá, že se šeredně zmýlila. Sbírá totiž jedno divácké zklamání za druhým. Tentokrát už ale nemůže být překvapený skutečně nikdo. Vsadit na Kazmu byla chyba z vícero důvodů.

Další průšvih pro Primu: Premiérová kriminálka ztratila půl milionu diváků a bude hůř
Další průšvih pro Primu: Premiérová kriminálka ztratila půl milionu diváků a bude hůř
01.09.2024 19:30:00 | České novinky

Televize Prima uvedla po více než dvou letech novou řadu kriminální komedie s nadpřirozeným prvkem Duch a zdá se, že u diváků opět narazila. Televize sice vyhrála sobotní večer, jenže výsledek je oproti očekávání tristní. Počet diváků totiž masivně poklesl.

Nový český historický seriál odhalen v prvním traileru. Do televize půjde Dcera národa se zpožděním
Nový český historický seriál odhalen v prvním traileru. Do televize půjde Dcera národa se zpožděním
30.08.2024 16:30:00 | České novinky

Společnost Canal+ ukázala první upoutávku na očekávaný historický seriál o dceři Karla Havlíčka Borovského, která bude hledat lásku a zároveň se vzpouzet proti dobovým konvencím. Premiéry se fanoušci streamingu dočkají již letos. Diváci České televize si ještě počkají.