FB pixel TP pixel
Magická hranice pokořena! Disney+ má 100 milionů předplatitelů © TMDB

Magická hranice pokořena! Disney+ má 100 milionů předplatitelů

Streamovací služba Disney+ stále jede jako nezastavitelná mašina a nadále nabírá další a další předplatitele dychtících po jejím obsahu. Na konci února konečně pokořila psychologickou hranici sta milionů předplatitelů.

Streaming novinky 11. 3. 2021 9:00 | Streaming novinky

Před necelým měsícem jsme v našem článku informovali, že v danou chvíli měla streamovací služba Disney+ 94,9 milionů předplatitelů a bylo jasné, že psychologická meta jednoho sta miliónů platících zákazníků padne brzy. A na právě proběhlé virtuální výroční schůzi Disneyho akcionářů ředitel společnosti Bob Chapek prolomení tohoto milníku potvrdil. Toto číslo vyrazí dech, když si uvědomíme, že se Disneymu povedlo nasbírat tyto předplatitele během 16 měsíců, což je opravdu úctyhodné tempo, a navíc služba oproti konkurentovi Netflixu, který má v tuto chvíli přes 203 milionů předplatitelů, není dosud na mnoha teritoriích dostupná.

Magická hranice pokořena! Disney+ má 100 milionů předplatitelů © TMDB

Chapek tak při prezentaci investorům potvrdil i dříve naznačovaný trend výrazného nárůstu investic do výroby kvalitního obsahu a prozradil stanovený cíl natočení více než 100 titulů ročně, které budou zahrnovat animované i hrané filmy a seriály či dokumenty od National Geographic, Marvelu, Pixaru či ze světa Star Wars. O expanzi Disney+ do Česka či na Slovensko stále nepadla řeč, takže dosud nikdo oficiálně nepotvrdil mnohými předpokládané spuštění služby v druhé polovině letošního roku.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Streamingové služby

Jak vybrat nejlepší streamovací službu?

Je rok 2024 a v Česku už se zabydlely streamovací služby jako Netflix, Max či Voyo. Kterou z nich vybrat? Které jsou ty nejlepší a nejpopulárnější streamovací platformy v ČR? Nabízíme velký přehled všech streamingových platforem u nás.

 327 zobrazení   16 se líbí
Eddie Murphy má streamovací hit. Trumfnul Borata i Wonder Woman
Eddie Murphy má streamovací hit. Trumfnul Borata i Wonder Woman
10.03.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Eddie Murphy a Amazon můžou slavit. Jejich Coming 2 America, pokračování legendární osmdesátkové komedie Cesta do Ameriky, se stal obrovských diváckým hitem lámajícím rekordy.

10 březnových novinek na HBO, které prostě musíte vidět
10 březnových novinek na HBO, které prostě musíte vidět
09.03.2021 | Streaming novinky

HBO očividně myslí svůj boj v probíhajících streamovacích válkách vážně a pomalu ale jistě se chystá na upgrade do podoby HBO Max, když zaplňuje svou knihovnu velkými hity. V březnu tak láká diváky na klasiky jako trilogie Kmotr nebo Pán prstenů. Z vlastní seriálové produkce pak nabízí ožehavý dokument Allen v. Farrow nebo teen drama Generation.

Nejen Wonder Woman: Kinům se vyhne i Mortal Kombat. Míří na nosiče a VOD
Nejen Wonder Woman: Kinům se vyhne i Mortal Kombat. Míří na nosiče a VOD
08.03.2021 12:00:00 | Streaming novinky

Doufali jste, že uvidíte nový Mortal Kombat v kině? Máte s největší pravděpodobností smůlu. Nový výhled fyzických nosičů totiž ukazuje, že nová verze slavné mlátičky dorazí již v květnu na fyzické nosiče. A dá se předpokládat, že vydání bude předcházet exkluzivní uvedení na HBO.

Netflix: Diváci chtějí současné uvedení v kinech i online!
Netflix: Diváci chtějí současné uvedení v kinech i online!
08.03.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Podobně jako se před pár dny vyjadřoval k další strategii společnosti Disney její šéf Bob Chapek, promluvil na různá témata týkající se obsahu, distribuce a uživatelského rozhraní i provozní ředitel Netflixu Greg Peters.