FB pixel TP pixel
Nový sci-fi hit Netflixu skončí dvojitým finále. Trailer odhaluje i datum premiéry © Netflix

Nový sci-fi hit Netflixu skončí dvojitým finále. Trailer odhaluje i datum premiéry

Příběh cestujících letu 828 se blíží do finále. Po zrušení a následném obnovení od Netflixu skončí schválená sci-fi Manifest čtvrtou řadou, ve které nebude nouze o sérii zvratů a překvapení. Akce Tudum nám nabídla první trailer i datum premiéry.

26. 9. 2022 11:00 | Filmové novinky

Manifest odstartoval na NBC už před čtyřmi lety a z příběhu letu číslo 828, který po havárii dorazí zpět a pošoupne se o pět let dopředu, se stal nečekaný hit. Seriál proto pokračoval dalšími dvěma sériemi a vypadalo to, že tím svou pouť televizním světem i zakončí. Jenže zdánlivě nedokončeného projektu se nakonec chopil Netflix a dá mu dvojí poslední příležitost zakončit celý příběh. Prvních deseti epizod se dočkáme už 4. listopadu, což ostatně potvrzuje i trailer.

V traileru vidíme, že se posouváme o další dva roky kupředu, tedy do doby, kdy se cestující z onoho proslulého letu 828 nadále srovnávají se smrtí Grace. Parta postupně zjišťuje, že za jejich nehodou stálo možná cosi božského, navíc vyjde najevo, že všichni mají zemřít 2. června 2024. Musí tedy čelit osudu a pokusit se mu nějak vzepřít. 4. listopadu jejich příběh neskončí, tvůrci v čele se showrunnerem Jeffem Rakem totiž potvrdili, že úplné desetidílné finále dorazí na začátku roku 2023.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Netflix ukázal dva očekávané thrillery. Trailery lákají na drsnou a fyzickou akci
Netflix ukázal dva očekávané thrillery. Trailery lákají na drsnou a fyzickou akci
25.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix zjistil, že mu velmi dobře fungují akční žánrovky s ráznou akcí a důrazem na realismus, které dnes v kinech nemají moc prostoru. A tak je na nás bude v následujících měsících hrnout ve velkém. Nyní ukázal hned dvojici thrillerů, které předvádí, že se i ženy umí se zbraněmi pořádně ohánět.

Jedna z nejlepších fantasy Netflixu se vrací. Trailer zklame datem premiéry
Jedna z nejlepších fantasy Netflixu se vrací. Trailer zklame datem premiéry
25.09.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Globální akce TUDUM odtajnila i několik seriálových návratů, které na Netflixu můžeme očekávat. Druhé řady se dočká fantasy s východními prvky Světlo a stíny, která rovnou představila i první trailer.

První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc
První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc
25.09.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Na globální akci TUDUM odtajnil Netflix premiéry svých letošních celovečerních filmů. Jedním z nich je i pokračování předloňské detektivní komedie Enola Holmes 2. Ta se nyní představuje i v prvním traileru.

Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
25.09.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Netflix během akce Tudum ukázal zcela nové záběry ze svého chystaného pokračování hitu Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Tvůrci slibují dvojnásobek akce oproti jedničce, přičemž nešetří výbuchy a ranami pěstí.