FB pixel TP pixel
Zákulisní záběry z Mandaloriana ukazují Marka Hamilla jako Luka Skywalkera © Walt Disney Pictures

Zákulisní záběry z Mandaloriana ukazují Marka Hamilla jako Luka Skywalkera

V nové upoutávce na srpnové premiéry láká Disney+ mimo jiné na záběry z dokumentu o natáčení seriálového hitu Mandalorian. Můžete se tak podívat na Marka Hamilla na place před procesem digitálního omlazení.

Streaming novinky

Disney+ právě vydala upoutávku lákající na svůj nový obsah, který dorazí na obrazovky v průběhu srpna. A mezi ukázkami očekávaných titulů, jako marvelácké novinky What If...? nebo animáku Star Wars: The Bad Batch se objevil i prostřih na dokument s názvem Disney Gallery: The Mandalorian. Konkrétně jde o speciál věnovaný finále 2. řadě Mandaloriana, v němž se Mark Hamill vrací jako Luke Skywalker. Upoutávka přináší první pohled na Hamilla při natáčení, jak kolébá Grogu (dříve známého jako Baby Yoda), a to bez kontroverzních omlazujících vizuálních efektů. Záběry z Mandaloriana uvidíte v traileru mezi 54. a 58. sekundou.

I když je to opravdu jen malinká ochutnávka, nabízí i tak poměrně zajímavý náhled, i vzhledem k nedávnému zjištění, že Lucasfilm zaměstnal youtubera Shamooka ve svém týmu vizuálních efektů v Industrial Light and Magic poté, co se jeho video vylepšující práci na omlazení Hamilla stalo internetovou senzací. Disney Gallery: Mandalorian je dokumentární seriál, který se skládá z deseti epizod. Prvních osm se věnovalo zákulisí první sezóny seriálu ze světa Star Wars a poslední dvě epizody jsou speciály o druhé sezóně. První speciál Making of Season 2 již vyšel a Making of Season 2 finale, ve kterém se objeví Hamill, vyjde 25. srpna. Třetí řada seriálového hitu se chystá na rok 2022. Na konci roku se ale na plusku objeví spinoff seriálu s názvem The Book of Boba Fett.

 3 861 zobrazení  
Netflix se bojí pozastavených natáčení. Nařídil štábům povinné očkování
Netflix se bojí pozastavených natáčení. Nařídil štábům povinné očkování
02.08.2021 7:00:00 | Streaming novinky

Pandemie koronaviru nabírá opět na síle a znovu zkomplikovala natáčení několika projektů. Šéfové Netflixu se proto rozhodli vyžadovat po svých hercích a dalších zaměstnancích v amerických produkcích očkování proti Covidu-19.

Scarlett Johansson žaluje Disneyho. Vadí jí online premiéra Black Widow
Scarlett Johansson žaluje Disneyho. Vadí jí online premiéra Black Widow
30.07.2021 17:50:00 | Streaming novinky

Hollywoodská star Scarlett Johansson podala žalobu na společnost Disney, v níž tvrdí, že firma porušila jejich smlouvu. Kromě kin totiž nabízí film Black Widow i na své streamovací službě Disney+, a ona tak přichází o peníze.

Na českém Netflixu je nejvíc titulů na světě. Jak je to možné?
Na českém Netflixu je nejvíc titulů na světě. Jak je to možné?
26.07.2021 16:00:00 | Streaming novinky

Podle statistik vyhledávače unogs.com máme na našem Netflixu už téměř 7.000 titulů. Ve srovnání s dalšími 37 nejdůležitějšími trhy je to suverénně nejvíc, překonáváme tedy i USA, Británii či Austrálii. Jak se to stalo? A má šanci to vydržet?

Výsledky HBO MAX překonaly očekávání, služba k nám přijde později
Výsledky HBO MAX překonaly očekávání, služba k nám přijde později
23.07.2021 10:00:00 | Streaming novinky

Včera večer zveřejnil svoje kvartální výsledky další streamingový obr, akcionáři HBO a Warnerů mohou být díky vyššímu růstu aktuálně spokojenější než v Netflixu. Kromě oznámení původního obsahu a dalších novinek ale přišla také jedna nemilá zpráva - spouštění HBO MAX u nás se posouvá.