FB pixel TP pixel
Nejlepší akční série současnosti je nyní kompletně na Netflixu v češtině © Paramount Pictures

Nejlepší akční série současnosti je nyní kompletně na Netflixu v češtině

Ode dneška je na Netflixu dostupná nejlepší a stále neuzavřená akční série posledních třiceti let! A aby toho nebylo málo, všechny díly mají českou podporu.

6. 1. 2022 18:00 | Tipy na film

Série Mission: Impossible, která je momentálně v režijních rukou Christophera McQuarrieho a pod producentským dohledem samotného představitele Ethana Hunta Toma Cruise, je založena na populárním televizním seriálu ze šedesátých let. Zapáchající vykopávkou ale rozhodně není. Dnes se řadí snímky s titulem Mission Impossible mezi dvacítku nejvýdělečnějších sérii a na kontě mají momentálně přes 3,5 miliardy amerických dolarů. Na režisérské stoličce se vystřídala známá jména jako Brian De Palma, Brad Bird, John Woo nebo J.J. Abrams a v průběhu let série prošla značnými stylistickými proměnami. Stále však nabízí špičkovou akci, jemný humor a kaskadérské kousky, z nichž nám padá brada.

Sedmý díl, zatím s neznámým podtitulem, by měl po četných covidových odkladech dorazit do kin na konci září tohoto roku. Čekání si tak díky streamovacímu gigantovi Netflixu může zpříjemnit geniálními momenty, jakými jsou proniknutí do Langley či Vatikánu, horolezeckými výkony samotného Cruise, anebo legendárními pěstičkami Henryho Cavilla v umývárně, které jsou nabíjené jako brokovnice a mají sílu dopadu jako tank.


10 nejočekávanějších lednových novinek (nejen) na Netflixu
10 nejočekávanějších lednových novinek (nejen) na Netflixu
4. 1. 2022 18:00:00 | Tipy na film

Ani v novém roce streamovací služby nehodlají dávat nohu z pomyslného plynu. Čím nás budou v lednu zásobovat Netflix, HBO a další?

15 nejlepších filmů, které jsou od 1. ledna dostupné na Netflixu
15 nejlepších filmů, které jsou od 1. ledna dostupné na Netflixu
3. 1. 2022 16:00:00 | Tipy na film

Netflix s novým měsícem opět přidával nové filmy do své nabídky. Zároveň přinesl i pár starých známých, kterých se před časem zbavil.

10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
31. 12. 2021 9:00:00 | Tipy na film

Poslední víkendové tipy letošního roku jsou tady a symbolicky přesně na poslední den léta páně 2021. I ten nabízí záplavu novinek, které byste neměli minout. Ať už před, nebo po oslavách nového roku.

11 nejlepších filmů na Netflixu, které byste si měli pustit na Silvestra
11 nejlepších filmů na Netflixu, které byste si měli pustit na Silvestra
30. 12. 2021 16:00:00 | Tipy na film

Konec roku je tady, což pro většinu lidí znamená chlebíčky, brambůrky, alkohol a přátele. A možná také televizi. Pokud si budete chtít užít nějaký film pro širokou skupinu diváků, tady jsou naše tipy z nabídky Netflixu.