FB pixel TP pixel
Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer © Marvel Studios

Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer

Už v březnu na Disney+ debutuje další seriál z rozvětveného marvelovského vesmíru. Oscar Isaac si zahraje drsného superhrdinu Moon Knighta, pozemské vtělení Chonseva, egyptského boha měsíce. A jak to dle traileru vypadá, čeká nás povedená akční jízda.

18. 1. 2022 10:00 | Filmové novinky

Je rozhodnuto, prvním marvelovským seriálem tohoto roku bude Moon Knight. Na Disney+ debutuje už 30. března a nabídne akční podívanou v hlavní roli s hereckými esy Oscarem Isaacem a Ethanem Hawkem. Isaac ztvární Marca Spectora, žoldáka, který se převtěluje do miliardáře (v seriálu pravděpodobně kurátora) Stevena Granta a trpí disociativní poruchou osobnosti. Když začne všude vidět egyptské bohy a mumie, uvědomí si, že něco není v pořádku. Na scéně se následně objevuje jakýsi Arthur Harrow (Ethan Hawke), který údajně ví, co se Marcovi děje.

Moon Knight debutoval na stránkách marvelovských komiksů v roce 1975 a okamžitě se zařadil mezi oblíbené hrdiny. Marc Spector, který se stal pěstí a později vtělením egyptského měsíčního boha Chonseva, je jistou variací na slavného Batmana od konkurenčního DC. Po svém debutu ve vlastním seriálu by se měl, znovu v podání Oscara Isaaca, pravidelně objevovat i v dalších marvelovských projektech.


Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
17. 1. 2022 14:00:00 | Filmové novinky

Dosavadní největší filmový hit Netflixu, hvězdně obsazená akční komedie Red Notice, dostane pokračování. A to rovnou dvě.

Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru
Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru
16. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Již v pondělí ukáže Marvel první pořádný trailer na nový seriál Moon Knight, ve kterém si superhrdinský kostým oblékne Oscar Isaac. Nyní se můžete podívat na krátký teaser trailer, který uvedení ukázky předchází.

Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
14. 1. 2022 18:00:00 | Filmové novinky

Pokud máte po zdařilé Hře na oliheň abstinenční příznaky po nějaké jihokorejské chuťovce, Netflix brzy ukojí vaše touhy. Nový seriál o zombie apokalypse totiž vypadá náramně.

Sci-fi roku už v únoru? Hit Vychováni vlky má velkolepý nový trailer
Sci-fi roku už v únoru? Hit Vychováni vlky má velkolepý nový trailer
14. 1. 2022 9:00:00 | Filmové novinky

Druhá řada sci-fi hitu režiséra a producenta Ridleyho Scotta vstupuje do poslední fáze kampaně. A vypadá to, že má HBO v ruce jeden z nejlepších žánrových projektů roku.