FB pixel TP pixel
Drsný upíří hrdina Marvelu v traileru strhne akcí i temnotou. Venoma zapírá © Sony Pictures

Drsný upíří hrdina Marvelu v traileru strhne akcí i temnotou. Venoma zapírá

Nová marvelovka Morbius sice oficiálně nespadá do Marvel Cinematic Universe, rozhodně by však měla obsahovat napojení na Spider-Mana a Venoma.

28. 2. 2022 16:30 | Filmové novinky

Temný hrdina Morbius má 31. března 2022 konečně dorazit do českých kin a studio Sony tak přichází s opravdu poslední upoutávkou, která má přesvědčit váhající diváky. Doktor Michael Morbius se tudíž opět vydává do tajemné jeskyně, kde se z něj stane dítě noci se schopností měnit se v upírské hejno, popíjet krev po litrech a masakrovat řady nepřátel s děsivou efektivitou. Zároveň ho ale jeho krvežíznivost sžírá a Jared Leto hraje Morbia skoro jako narkomana, jehož tělo trpí smrtící chorobou typu AIDS. Upoutávka je především plná akce a s napojením na zbytek marvelovských filmů, jako Venom nebo Spider-Man: Bez domova, tentokrát velmi šetří. Jediným výrazným pojítkem je Michael Keaton, který se vrací jako Adrian Toomes alias padouch Vulture. Na jeho roli v příběhu si ale musíme počkat do kina.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let
Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let
28.02.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci filmových bizarností se mohou radost. Na Netflix totiž dnešním dnem dorazil jeden z nejvysmívanějších snímků posledních několika let.

Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
28.02.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nové upoutávce konečně oznamuje datum premiéry posledních sedmi dílů ceněného kriminálního thrilleru Ozark. Jak se završí osudy rodiny Byrdových?

Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
27.02.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Na Netflix dorazilo očekávané pokračování ságy Vikingů a streamovací služba představila pohled za kulisy, který blíže představuje postavy nového seriálu.

Které fantasy seriály Netflixu budou pokračovat? Máme seznam
Které fantasy seriály Netflixu budou pokračovat? Máme seznam
25.02.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Po sumarizaci seriálových a filmových fantasy novinek, jež si Netflix pro příští týdny a měsíce chystá pro své předplatitele, zbývá prozkoumat, které fantasy seriály se dočkají další řady.