FB pixel TP pixel
Nejhorší sci-fi roku se vrací na Netflix. Necenzurovaná verze všechno překope a zalije krví © Netflix

Nejhorší sci-fi roku se vrací na Netflix. Necenzurovaná verze všechno překope a zalije krví

Režisér Zack Snyder hodlá dodržet svůj slib a připravuje pro fanoušky rozšířené verze svého sci-fi eposu Rebel Moon. Nyní s Netflixem ohlásil datum premiéry a odhalil nové názvy obou filmů, které mají být krvavější a odvážnější.

Filmové novinky

V dubnu režisér Zack Snyder prozradil, že chystá režisérské verze své dvoudílné epické sci-fi Rebel Moon. Neodradily jej ani katastrofické recenze – první část s podtitulem Rebel Moon: První část - Zrozená z ohně má na Rotten Tomatoes 21 %, druhá část s názvem Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška je s pouhými 15 % dokonce hodnocena jako nejhorší Snyderův film vůbec. Paličatý režisér se ale nenechal odradit a chce fanouškům nabídnout nové sestřihy, které se prý budou od vydaných snímků na Netflixu diametrálně lišit. Nyní Snyder a Netflix potvrdili vznik nových verzí a oznámili, že oba snímky dostanou i nové názvy. Také odhalili datum premiéry.

První díl bude mít nový originální název Rebel Moon — Chapter One: Chalice of Blood (Kalich krve) a rozšířená verze druhého dílu ponese titul Chapter Two: Curse of Forgiveness (Prokletí odpuštění). Obě verze budou mít premiéru 2. srpna a jak Snyder slibuje, budou krvavější a odvážnější. To by se mělo odrazit i na přísnějším mládeži nepřístupném eRkovém ratingu, zatímco původní verze má rating PG-13. Režisérský megaloman již dříve naznačil, že: „… tonálně budou sestřihy úplně jiné. Každý z nich je o hodinu delší. Každý z nich má tři hodiny a je v nich spousta scén, které v původních verzích nejsou. Emocionálně je to spíš paralelní vesmír než rozšířená verze. Ve verzi s ratingem R se dějí věci, které se ve verzi PG-13 nedějí. Pořadí všech událostí je jiné, takže je to opravdu zajímavé cvičení.“

Zdroj: Variety

Kultovní Watchmeni se vrací ve dvou filmech. Trailer ukázal první záběry unikátního stylu
Kultovní Watchmeni se vrací ve dvou filmech. Trailer ukázal první záběry unikátního stylu
17.06.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Komiksové veledílo, které bylo dlouhé roky považované za nezfilmovatelné. To jsou Watchmen. Legendární komiks scenáristy Alana Moora se dočkal hrané adaptace z rukou režiséra Zacka Snydera, ještě doslovnější verzi nabídl rozhýbaný komiks a zajímavou interpretaci přinesl seriál od HBO. A nyní dojde na další filmovou verzi.

Co nás čeká v Rodu draka? Epický trailer odhaluje pálení armád a nekonečný kruh násilí
Co nás čeká v Rodu draka? Epický trailer odhaluje pálení armád a nekonečný kruh násilí
17.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Jedna z největších seriálových událostí roku odstartovala a seriál Rod draka se bezpochyby stane jedním z největších hitů současného streamingu. HBO přitom neponechává nic náhodě a odhaluje s první epizodou i to, co nás čeká v následujících týdnech. Připravit se můžeme na milostné pletichy, zrady a samozřejmě velkolepou akci s draky.

Nástupce Spartaka v akčním traileru. Historická epika má gladiátory i hladové lvy
Nástupce Spartaka v akčním traileru. Historická epika má gladiátory i hladové lvy
17.06.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Očekávaný historický seriál z doby starověkého Říma Those About to Die, za nímž stojí tvůrce velkolepých katastrofických sci-fi Roland Emmerich, bude k vidění již za měsíc. Nový trailer láká na epickou podívanou plnou gladiátorských zápasů a politických intrik.

Netflix brzy smaže akční velkofilmy i evergreeny. Zmizí Top Gun 2, Elvis nebo Pretty Woman
Netflix brzy smaže akční velkofilmy i evergreeny. Zmizí Top Gun 2, Elvis nebo Pretty Woman
16.06.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje v pravidelném čištění svého katalogu a odstraňuje tituly, na které mu vypršela licenční práva. Ze služby již zmizel například komiksový Black Adam, pořádný odliv snímků však přijde na řadu až v následujících dnech.