FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál Netflixu láká na 3. řadu a čtvrtá jde do výroby © TMDB

Nejlepší seriál Netflixu láká na 3. řadu a čtvrtá jde do výroby

Nenápadné bojové drama Cobra Kai, které navazuje na slavného Karate Kida, se před nedávnem dostalo z Youtube na Netflix. Ten nyní oznámil datum premiéry 3. řady a potvrdil, že Cobra Kai s námi ještě nějakou dobu zcela zaslouženě bude.

Filmové novinky

Kdo by to byl čekal, že se z pokračování osmdesátkového teenagerského hitu Karate Kid stane seriálový klenot oblíbený jak mezi kritiky tak i mezi mnohými fanoušky. Zprvu byl seriál s názvem Cobra Kai zvlášť pro českého diváka ukryt na Youtube a jeho kvality u nás byly známy spíše omezené skupině fanoušků, aby se nyní díky odkupu Netflixem dostal k mnohem širšímu spektru diváků a to i celosvětově. Netflix na konci srpna zpřístupnil první dvě sezony, které byly do té chvíle dostupné právě na Youtube, a nyní v krátké upoutávce oznámil, že se na třetí řadu, která bude již jen exkluzivně u něj, můžeme těšit od 8. ledna. A to není všechno! Netflix se v teaseru navíc pochlubil, že počítá i se čtvrtou řadou, na které se již pracuje. Čísla sledovanosti prvních dvou sezon tak určitě hlavounům z Netflixu potvrdila veliký potenciál tohoto sympatického seriálu.

Pro zopakování dodejme, že Cobra Kai se odehrává třicet let po událostech z filmu Karate Kid, v nichž Danny La Russo (Ralph Macchio), který se s matkou přestěhoval do nového města, zakouší šikanu místních karatistů. Pod svá křídla jej vezme mentor a mistr karate pan Miyagi (Pat Morita), který ho naučí bojové umění a v legendárním finále Daniel využije svého jeřábího skoku, aby jím porazil úhlavního protivníka Johnnyho Lawrence (William Zabka). V seriálu pak můžeme sledovat kam se vydaly životy obou těchto rivalů. A je to překvapivě velmi vtipné, dojemné a zábavné drama plné moc fajn akčních momentů.

 3 593 zobrazení   19 se líbí
PRVNÍ POHLED: Geralt v novém brnění z 2. řady Zaklínače!
PRVNÍ POHLED: Geralt v novém brnění z 2. řady Zaklínače!
05.10.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Natáčení 2. řady Zaklínače je v plném proudu, a tak se pomalu dostávají ven první fotografie lákající na pokračování osudů Geralta z Rivie. Ten ve druhé řadě očividně dostane nový vzhled díky pozměněné zbroji, kterou si nyní můžete prohlédnout.

Netflix po Zaklínači chystá další fantasy seriál. Natočí Barbara Conana
Netflix po Zaklínači chystá další fantasy seriál. Natočí Barbara Conana
01.10.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Slavný bojovník a ničitel Conan zpracovaný napříč všemi možnými médii se dočká další podoby. Tentokrát se pro novou adaptaci rozhodl Netflix a my se můžeme těšit na nový fantasy seriál.

Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola
Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola
29.09.2020 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér disneyovského sci-fi a chystaného pokračování Top Gunu chystá pro Netflix další vědecko-fantastickou podívanou. A i tentokrát bude mít na palubě řadu známých tváří.

První reakce: Chicagský tribunál Netflixu má kvality hodné Oscara
První reakce: Chicagský tribunál Netflixu má kvality hodné Oscara
28.09.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Scenárista Aaron Sorkin si podruhé vyzkoušel režisérský post a zahraniční recenzenti si jeho nový snímek Chicagský tribunál nemůžou vynachválit. Nejrůznější filmové ceny by jej prý neměly minout.