FB pixel TP pixel
Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola © TMDB

Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola

Režisér disneyovského sci-fi a chystaného pokračování Top Gunu chystá pro Netflix další vědecko-fantastickou podívanou. A i tentokrát bude mít na palubě řadu známých tváří.

Filmové novinky

Netflix pokračuje v lákání známých tvůrců nejen na pozice za kamerou, ale i před ně. Již před několika měsíci oznámil, že chystá adaptaci krátké sci-fi povídky Escape from Spiderhead, kterou dostal na starost režisér filmů Nevědomí, Tron Legacy a Top Gun: Maverick Joseph Kosinski. Ten nyní začal obsazovat hlavní role a ihned oznámil tři velká jména, která si zahrají hlavní role. Těšit se můžeme na Chrise Hemswortha, pro kterého půjde o druhý film pro Netflix po megahitu Vyproštění, Milese Tellera a Jurnee Smollet, která aktuálně řádí v Lovecraftově zemi. Scénář napsali tvůrci Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick.

Příběh Spiderhead se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, kde mají vězni možnost zkrátit si své tresty tím, že souhlasí s testováním drogy, která dokáže měnit emoce člověka. Dva z vězňů se následně účastní testování drogy, která je schopná vytvořit pocit lásky. Původní povídka od George Saunderse vyšla v roce 2010 v magazínu New Yorker, následně byla vydána v antologické sbírce The Tenth of October, která se stala bestsellerem. Datum premiéry zatím není známo. Dá se nicméně předpokládat, že by film mohl dorazit koncem příštího roku.

 2 990 zobrazení   19 se líbí
První reakce: Chicagský tribunál Netflixu má kvality hodné Oscara
První reakce: Chicagský tribunál Netflixu má kvality hodné Oscara
28.09.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Scenárista Aaron Sorkin si podruhé vyzkoušel režisérský post a zahraniční recenzenti si jeho nový snímek Chicagský tribunál nemůžou vynachválit. Nejrůznější filmové ceny by jej prý neměly minout.

Netflix přichází s novými trailery na hororovou pecku a historickou řežbu
Netflix přichází s novými trailery na hororovou pecku a historickou řežbu
27.09.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant nezahálí a během tohoto týdne se vytasil s dalšími třemi trailery ke svým říjnovým premiérám. Novou ukázku dostal horor Záhadné sídlo Bly, historičtí Barbaři a drama Dámský gambit.

Herci na plac! Snyder nakonec musí dotáčet scény pro Ligu spravedlnosti
Herci na plac! Snyder nakonec musí dotáčet scény pro Ligu spravedlnosti
25.09.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Nová verze komiksového blockbusteru Liga spravedlnosti v režii Zacka Snydera, která je určena pro streamovací kanál HBO Max, potřebuje oproti původním plánům dotáčky. Herci již přislíbili svou účast.

House of the Dragon, prequel ke Hře o Trůny, bude ve slibovaném termínu
House of the Dragon, prequel ke Hře o Trůny, bude ve slibovaném termínu
24.09.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Prequelový seriál Hry o trůny House of the Dragon, vyprávějící další příběhy z tohoto podmanivého ale krutého fantasy světa, si i nadále drží datum uvedení v roce 2022. Právě se nachází v intenzivní castingové fázi.