FB pixel TP pixel
Netflix představil největší lednové novinky. Čekají nás Vikingové i nová fantasy © Netflix

Netflix představil největší lednové novinky. Čekají nás Vikingové i nová fantasy

Netflix chystá pro své předplatitele i na příští rok příval novinek. Na ty nejočekávanější lednové filmy a seriály se nyní můžeme podívat v rytmické upoutávce.

28. 12. 2022 15:45 | Filmové novinky

Rok 2022 se pomalu chýlí ke konci, je proto záhodno divákům připomenout, že je i v tom následujícím roce čeká příval zajímavých novinek. Netflix proto připravil trailer lákající na nejpoutavější nové projekty, na které se můžeme těšit v blížícím se lednu. Hned v úvodu měsíce nás čeká oblíbené emocionální rodinné drama Ginny a Georgia se svou druhou řadou. 12. ledna pak v katalogu přistane 2. série historické řežby Vikingové: Valhalla a mladší diváci se ve stejný den zase mohou těšit na pokračování oblíbeného animáku Kung Fu Panda: Dračí rytíř.

V lednu se také dočkáme finální řady španělského akčního dramatu o třech prostitutkách na útěku před svým pasákem Holky z červeného gauče. Na sklonku ledna pak dorazí seriálová adaptace knižní série Lockwood a spol., ve které ve stylu Akt X či Lovců duchů budeme sledovat hrdiny vyšetřující nejrůznější nadpřirozené jevy sužující Londýn. Těšit se můžeme i na španělský thriller, který je adaptací románu Ztracena v bílém šumu o mladé novinářce snažící se pomoci najít pohřešovanou dívku. Z lednových dokumentů pak největší pozornost určitě přitáhne intimní Pamela: Příběh lásky vyprávějící o hvězdě 90. let Pamele Anderson. I v lednu 2023 tak bude nabídka na Netflixu bohatá a bude určitě z čeho vybírat.

Výběr lednových seriálových novinek

5. ledna - Ginny a Georgia (2. řada)
12. ledna - Vikingové: Valhalla (2. řada)
12. ledna - Kung Fu Panda: Dračí rytíř (2. řada)
13. ledna - Holky z červeného gauče (3. řada)
20. ledna - Království lesku: New York
27. ledna - Lockwood a spol.
27. ledna - Ztracena v bílém šumu
31. ledna - Pamela: Příběh lásky

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Jak vznikli Vetřelci? Režisér potvrdil legendární historku, které nikdo nevěřil
Jak vznikli Vetřelci? Režisér potvrdil legendární historku, které nikdo nevěřil
27.12.2022 17:45:00 | Filmové novinky

Hollywood je místem, okolo kterého krouží nejrůznější slavné historky. Jednou z nejznámějších a nejčastěji citovaných je ta, jak James Cameron přesvědčil producenty Vetřelce pro svou verzi pokračování s názvem Vetřelci. Režisér nyní snad až příliš neuvěřitelnou povídačku potvrdil.

Ambiciózní horor Netflixu sklízí rozpaky kritiků. Chválu sbírá hvězda Harryho Pottera
Ambiciózní horor Netflixu sklízí rozpaky kritiků. Chválu sbírá hvězda Harryho Pottera
27.12.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Novinka Netflixu Bledé modré oko patří k nejočekávanějším filmům nového roku. Čerstvé recenze ale hovoří jasně. Možná bychom své těšení měli mírnit, protože reakce kritiků mluví o dost rozporuplné podívané.

Nejlepší komedie roku je konečně online!
Nejlepší komedie roku je konečně online!
23.12.2022 13:15:00 | Filmové novinky

Zapomeňte na Lásku nebeskou a Tři oříšky pro Popelku, před Vánoci je čas pořádně procvičit bránice. Ideálně s nejostřejší komedií roku, která je konečně online.

Jan Žižka konečně míří na český Netflix. Služba odhalila brzké datum premiéry
Jan Žižka konečně míří na český Netflix. Služba odhalila brzké datum premiéry
23.12.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Historická akční podívaná Jan Žižka režiséra Petra Jákla po své pouti kiny zavítala před několika týdny i na Netflix, na české verzi ovšem dosud dostupná nebyla. To se ovšem brzy změní.