FB pixel TP pixel
HBO se velkolepě loučí s Bondem. Do své nabídky přidává nejen Není čas zemřít © MGM

HBO se velkolepě loučí s Bondem. Do své nabídky přidává nejen Není čas zemřít

HBO mile překvapuje a do své nabídky kromě snímku Není čas zemřít, který uzavírá bondovskou ságu Daniela Craiga, přináší i další filmy s agentem 007. A nekončí ani u těch oficiálních.

2. 5. 2022 18:00 | Filmové novinky

Ačkoli se HBO tvářilo, že do své nabídky přidá od 1. května pouze poslední bondovku Daniela Craiga Není čas zemřít, realita je taková, že streamovací služba vrátila do své nabídky nejen všechny předchozí filmy s Craigem, ale i všechny dosavadní díly celé špiónské série, která aktuálně čítá 25 snímků. V nabídce tudíž naleznete i filmy s Piercem Brosnanem, Timothy Daltonem, Rogerem Moorem, Georgem Lazenbym a samozřejmě i Bondem všech Bondů Seanem Connerym. Pro všechny snímky, včetně Není čas zemřít, přitom platí, že nabízí jak české titulky, tak český dabing.

Pokud ale patříte mezi nejnáročnější bondofily, jistě oceníte, že jsou v nabídce HBO i dva neoficiální bondovské příběhy. Tj. ty filmy, které nespadají pod tvorbu vlastníka práv Eon Productions. Jmenovitě se jedná o Casino Royale z roku 1967, které je parodií na Bonda v hlavní roli s Peterem Sellerem, potažmo o Nikdy neříkej nikdy. Tento snímek je pro změny vážný a Bonda si zde znovu zahrál i Sean Connery. Přesto ale do oficiálního kánonu nespadá. I tyto filmy mají kompletní českou lokalizaci.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Končí Ledová archa? Šéf HBO šetří a zastavuje další seriály
Končí Ledová archa? Šéf HBO šetří a zastavuje další seriály
02.05.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Od chvíle, kdy fúzi Warnerů a Discovery začátkem letošního roku oficiálně schválili akcionáři, generální ředitel společnosti David Zaslav začal realizovat svou vizi. Ta ovšem zahrnuje i velké úspory, které mohou postihnout oblíbené seriály.

Masakr u Warnerů: Nový šéf HBO začíná rušit seriály, filmy budou další
Masakr u Warnerů: Nový šéf HBO začíná rušit seriály, filmy budou další
01.05.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Spojení Warner Bros. a Discovery slibovalo velké změny. A zdá se, že nový šéf David Zaslav hodlá dostát svým slibům a tvrdě zasáhne do obsahu.

Netflix právě koupil jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku
Netflix právě koupil jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku
01.05.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix zakoupil práva na nový snímek režiséra Alejandra González Inárritua, pro kterého se jedná o první celovečerní projekt od roku 2015.

Nový Vřískot je konečně online! Kde si ho můžete pustit?
Nový Vřískot je konečně online! Kde si ho můžete pustit?
29.04.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Vřískot od tvůrců hororového megahitu Krvavá nevěsta vzal kina útokem a vysloužil si schválení dalšího, tentokrát již šestého dílu série. Nyní se konečně můžete v pohodlí domova přesvědčit o tom, že návrat do světa Woodsboro stojí za to.