FB pixel TP pixel
Netflix spouští hry v Česku! Od 3. listopadu budou součástí nabídky © Netflix

Netflix spouští hry v Česku! Od 3. listopadu budou součástí nabídky

Netflix od 3. listopadu přidává do své nabídky pětici her. Startuje tak dlouho plánovanou expanzi obsahu o videohry, k jejichž hraní stačí pouze předplatné streamovací služby.

Streaming novinky

Tak jsme se opravdu dočkali. 3. listopadu přidává Netflix do své nabídky pět her, které si mohou stávající předplatitelé zahrát buď na mobilních telefonech nebo na tabletech s operačním systémem Android. Mezi tyto hry patří například hry Stranger Things: 1984 nebo Stranger Things 3: The Game. Netflix tak zahajuje novou globální expanzi svého obsahu, který bude více interaktivní a měl by se dle slibů dále rozvíjet a zlepšovat.

Nová záložka v profilu

Na profilu každého předplatitele Netflixu se na mobilních telefonech nebo tabletech, které běží na Androidu, během středy 3. listopadu objeví nová záložka s nabídkou her. Globálně se jich uvádí celkem pět, lokalizované do češtiny budou zatím dvě z nich. Pokud si však uživatel svůj profil nastaví v angličtině, hrát je bude moct všechny hry. Byť bez titulků. Dostupné jsou tituly Stranger Things: 1984 (dostupné také v češtině), Stranger Things: The Game (dostupné také v češtině), Card Blast, Shooting Hoops a Teeter Up.

Netflix spouští hry v Česku! Od 3. listopadu budou součástí nabídky © Netflix

Jak vám asi došlo, zatím budou hry dostupné jen na systému Android. Netflix ale slíbil brzké rozšíření i o iOS. Hrát tedy brzy budete i na svém Jablíčku. Všechny hry budou dostupné od 12 let, nebudou tedy součástí dětských profilů.

Hry budou dostupné bez reklam a k jejich spuštění bude stačit pouze zaplacený profil, který máte k běžnému sledování Netflixu. Na různých zařízeních budete navíc moci hrát ze stejného účtu. Netflix rovnou varuje, že ne všechny hry bude možné hrát offline. Lepší mít tedy připravené alespoň mobilní připojení.

 5 793 zobrazení   92 se líbí
Netflix má nově 213 milionů předplatitelů a znovu mění metriku sledovanosti
Netflix má nově 213 milionů předplatitelů a znovu mění metriku sledovanosti
20.10.2021 12:30:00 | Streaming novinky

Výsledky za třetí čtvrtletí Netflixu jsou tu a všichni akcionáři, fanoušci a vlastně celý trh mohou mít radost. Po opatrném prvním pololetí je zpátky silný růst a to nejen díky trháku Hra na oliheň. Ale popořádku.

Hra na oliheň zajistí Netflixu rekordní zisky. Insider odhalil závratnou částku
Hra na oliheň zajistí Netflixu rekordní zisky. Insider odhalil závratnou částku
19.10.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Jihokorejské drama Hra na oliheň, které poslední týdny válcuje internet, se Netflixu podle uniklých informací, bohatě vyplatí. Seriál patřící pod zmiňovanou platformu se stal minulý týden jejím vůbec nejsledovanějším a vypadá to, že se svým úspěchem zdaleka nekončí.

Hra na oliheň se stává nejsledovanějším Netflix titulem!
Hra na oliheň se stává nejsledovanějším Netflix titulem!
13.10.2021 8:30:00 | Streaming novinky

Ještě ani neuplynul měsíc od premiéry a sám Netflix se pochlubil čísly, které jsme nečekali ani v těch nejdivočejších snech. Seriál Hra na oliheň vidělo během prvních 17 dní neuvěřitelných 111 miliónů lidí a s velkým odskokem tak překonal dosavadní špičky jako Vyproštění nebo Bridgerton.

HBO MAX představilo detailní plány. I v Česku nabídne revoluci kinotrhu
HBO MAX představilo detailní plány. I v Česku nabídne revoluci kinotrhu
05.10.2021 14:00:00 | Streaming novinky

HBO MAX dnes slavnostně oznámilo expanzi do Evropy, což sice už víme několik měsíců, ale přece jen se nějaké drobnější novinky urodily. Pojďme si tedy shrnout, co na dnešním představení zaznělo.