FB pixel TP pixel
Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy © Netflix

Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy

Streamovací služba Netflix jen několik hodin po odhalení týdenních čísel sledovanosti potvrdila, že její nový seriálový hit Noční agent se dočká pokračování. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že na další epizody plné akce a napětí nebudou čekat dlouho.

30. 3. 2023 16:40 | Filmové novinky

Netflix včera odhalil, že nový špionážní seriál Noční agent, který je od 23. března dostupný ke zhlédnutí, zaznamenal v rámci seriálových novinek streamovací služby největší čísla za posledních 17 týdnů, tedy od premiéry seriálu Wednesday. Blíže jsme poněkud nečekanou sledovanost, která se zastavila na téměř 169 milionech zhlédnutých hodin rozebírali ve ve včerejším článku, tehdy se však ještě nevědělo, že Netflix již schválil pokračování. Oznámení o objednání dalších epizod dorazilo záhy a Netflix si dokonce přichystal oznamovací video, v němž potvrdil premiéru druhé řady na roku 2024.

Mladí špióni táhnou

Přesné datum streamer logicky zatím neodhalil, neboť práce na pokračování teprve začínají. Showrunner Shawn Ryan nicméně již reagoval prohlášením, v němž přiznává, že poslední týden pro něj byl velmi divoký a že si užíval úžasné reakce diváků, které samozřejmě patří i celému obsazení, scenáristům, režisérům a ostatním členům štábu. V neposlední řadě pak poděkoval i partnerům ze Sony Pictures Television a samotnému Netflixu, který v dravých špionážních seriálech s pohlednými mladými tvářemi našel našel další díru na trhu. V poslední době se mu takto chytil i seriál Rekrut, v němž se v hlavní roli objevil Noah Centineo, jehož nejvíce proslavila romantická série Všem klukům, jíž rovněž uváděl Netflix. I tento seriál druhou řadu dostane.

Samozřejmě se zatím netuší, kdo z hereckého obsazení Nočního agenta se vrátí. Stoprocentně se však počítá s hlavní hvězdou Gabrielem Bassem, jenž opět ztvární agenta FBI Petera Sutherlanda, který byl přidělen do speciální sekce odpovídající na urgentní noční volání. K jeho smůle je to však právě on, komu jinak tichý telefon zazvoní a on se zaplete do konspirace, která ovládá Bílý dům.

Zdroj: Collider

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
29.03.2023 18:25:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner byl v lednu roku 2023 přejet sněžným pluhem poté, co se snažil zachránit svého synovce. Sám byl vozidlem sražen a jeho kosti byly několikanásobně rozdrceny. Nyní hvězda Avengers konečně promluvila díky prvnímu oficiálnímu rozhovoru.

Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
29.03.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Mandalorian se po prvních těžkopádných epizodách začíná rozjíždět a tvůrci pokračují v ukazování dalších oblíbených postav, které si skalní fanoušci v minulosti zamilovali. Všechno má přitom jeden velký cíl.

Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
29.03.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Mělo jít o jeden z mnoha podobných seriálů na streamovací službě. Jenže novinka Noční agent na Netflixu neskutečně překvapila a její čísla sledovanosti dalece překonávají očekávání.

Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
29.03.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Chválené fantasy od HBO Rod draka právě zahájilo přípravy na natáčení druhé řady, během nichž byla oznámena nemilá zpráva o menším počtu epizod chystané série. Také se rozhoduje o celkovém počtu řad.