FB pixel TP pixel
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince © Lucasfilm

Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince

Mandalorian se po prvních těžkopádných epizodách začíná rozjíždět a tvůrci pokračují v ukazování dalších oblíbených postav, které si skalní fanoušci v minulosti zamilovali. Všechno má přitom jeden velký cíl.

29. 3. 2023 17:40 | Filmové novinky

Zatímco čtvrtá epizoda Mandaloriana vrátila diváky alespoň na chvíli do časů pádu Galaktické republiky a rytířů Jedi, když divákům představila mistra Jedi Kellerana Beqa v podání herce Ahmeda Besta (představitel Jar Jara Binkse), nová epizoda pokračovala v aktuálně rozhýbaném vyprávění o problémech Nové republiky. Na Nevarro totiž zaútočili piráti a Greef Karga požádal jednotky Republiky o pomoc skrze pilota X-Wingu Carsona Teva. Toho už jsme v seriálu dříve viděli, přičemž bylo jasně naznačováno, že struktury Republiky nejsou dvakrát efektivní. To nová scéna potvrzuje. A rovnou z úst dalšího navrátilce, kterého si dobře pamatují fanoušci animovaného seriálu Star Wars Povstalci. Na krátký moment se totiž k Tevovi přidá Zeb Orrelios, bijec a hrdina, který na lodi Ghost bojoval spolu s Herou Syndullou, Sabine Wren, Kenanem Jarrusem a hlavně Ezrou Bridgerem proti takovým padouchům jako Darthu Maulovi, Darthu Vaderovi nebo Velkoadmirálu Thrawnovi. S největší pravděpodobností navíc nejde jen o drobné pomrknutí na fanoušky. Brzy by se totiž Zeb mohl objevit v dalším očekávaném seriálu.

Nesmíme totiž zapomínat, že spolutvůrce Mandaloriana Dave Filoni letos představí seriál Ahsoka, v němž otěže přebere Rosario Dawson v roli bývalé rytířky Jedi, kterou nevycvičil nikdo jiný než Anakin Skywalker a která přežila zradu Klonových vojáků společně s Kapitánem Rexem, znovu se postavila svému bývalému mistru a v seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí navštívila i Luka Skywalkera. Ahsoka by měla ve svém seriálu pátrat právě po Ezru Bridgerovi a Admirálu Thrawnovi, kteří na konci Povstalců zmizeli s přičiněním vesmírných velryb purrgilů do Neznámých oblastí. Purrgily jsme letos v nové řadě Mandaloriana už také spatřili, když je při průletu hyperprostorem zahlédl Grogu. Vše tak očividně směřuje k velkému návratu původně animovaných postav, které v Ahsoce dostanou i své živé zpracování. Není divu, že skalní fanoušci dlouhé roky přehlížených animáků tyto návraty oslavují. Navíc dnes dostali hned dvojitý dárek. Kromě návratu Zeba se totiž objevily online i poslední dvě epizody seriálu Star Wars: Vadná várka.

Zdroj: Dexerto

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  62 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
29.03.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Mělo jít o jeden z mnoha podobných seriálů na streamovací službě. Jenže novinka Noční agent na Netflixu neskutečně překvapila a její čísla sledovanosti dalece překonávají očekávání.

Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
29.03.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Chválené fantasy od HBO Rod draka právě zahájilo přípravy na natáčení druhé řady, během nichž byla oznámena nemilá zpráva o menším počtu epizod chystané série. Také se rozhoduje o celkovém počtu řad.

Kontroverzní česká novinka dorazila na Netflix. Streamer uvede i dalších 5 filmů
Kontroverzní česká novinka dorazila na Netflix. Streamer uvede i dalších 5 filmů
28.03.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Na Netflixu se konečně objevilo kontroverzní české drama Hranice lásky, které vypráví o polyamorii a komplikovanosti lidských vztahů, když dojde na sexuální uspokojení. Streamer navíc odhalil další tuzemské novinky, které se do jeho katalogu chystají.

Netflix natočil vlastní Kameňák. Trailer slibuje ujetou kriminální komedii
Netflix natočil vlastní Kameňák. Trailer slibuje ujetou kriminální komedii
28.03.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by vypadal Kameňák, kdyby ho netočil Zdeněk Troška? Teď už nemusíte, protože se tématu ujal Netflix a zadaptoval sérii legendárních internetových vtipů. A zdá se, že docela zábavně.