FB pixel TP pixel
Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech © Netflix

Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech

Fanoušci napětí a mrazení na zátylku se mají na co těšit. Netflix totiž chystá v brzké době uvedení hned dvou thrillerových novinek, které vypadají z ukázek výtečně.

14. 3. 2023 16:30 | Filmové novinky

Už 23. března uvede Netflix na své platformě zbrusu nový seriál Noční agent. Ten svým zaměřením potěší zejména fanoušky špionážních thrillerů. V adaptaci románu Matthewa Quirka budeme sledovat agenta FBI Petera Sutherlanda, který pracuje v suterénu Bílého domu a obsluhuje telefon, který dosud nikdy nezazvonil. Když se osudnou noc přístroj rozezní, Peterův život se obrátí vzhůru nohama, protože se zaplete do obřího a nebezpečného spiknutí. Aby Peter zachránil svou zemi, vrhá se do zoufalého pátrání po zrádci. V hlavní roli seriálu showrunnera Shawna Ryana (Timeless) uvidíme Gabriela Bassa (Super 8).

8. dubna pak Netflix uvede thajský kulinářský thriller Hladoví po úspěchu, v němž se ambiciózní kuchařka dostane do špičkové restaurace s názvem Hunger, kde narazí na mistra šéfkuchaře, který jde tak trochu přes mrtvoly a popáleniny, výhružky, obtěžování a krvavé výjevy jsou u něj na denním pořádku. Už upoutávka nabízí hodně zvrácenou podívanou se satirickými prvky pomrkávajícími na třídní rozdíly, takže vám tahle novinka určitě připomene filmy jako Trojúhelník smutku a Menu, které v posledních měsících strhly diváky napříč světem.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejdrsnější česká komedie dorazila na Netflix. Obratem válcuje sledovanost
Nejdrsnější česká komedie dorazila na Netflix. Obratem válcuje sledovanost
14.03.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Dalo se to očekávat, ale stejně je to milé překvapení. Novinka hudebníka a režiséra Martyho Pohla konečně vtrhla na Netflix a okamžitě válcuje konkurenci hned ve dvojnásobném balení.

Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý
Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý
14.03.2023 15:05:00 | Filmové novinky

Letos v červenci bude mít premiéru dlouho očekávané pokračování špionážní série Mission: Impossible. První část předposledního dobrodružství Ethana Hunta už viděli první diváci a ohlasy jsou více než pozitivní.

Netflix pomohl přepsat dějiny Oscarů. Režisérovi Hellboye se teď nikdo nevyrovná
Netflix pomohl přepsat dějiny Oscarů. Režisérovi Hellboye se teď nikdo nevyrovná
14.03.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Na letošním udílení cen Akademie se povedlo mexickému režisérovi Guillermu Del Torovi zapsat do dějin Oscarů, když se mu jako prvnímu podařilo získat unikátní kombinaci zlatých sošek.

Nejzábavnější fantasy roku přichází! Nadšené recenze slibují skvělý humor i akci
Nejzábavnější fantasy roku přichází! Nadšené recenze slibují skvělý humor i akci
13.03.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Už na konci března se do kin přiřítí nová fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, která z upoutávek působila jako poměrně generická a možná až příliš nezajímavá žánrová fašírka. První recenze po americké premiéře ale mluví o jednom z největších překvapení roku a snímek masivně doporučují jako velezábavnou akční jízdu.