FB pixel TP pixel
Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry © Netflix

Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry

Fanoušci Vikingů už se jistě vyrovnali nejen s dávnou ztrátou Ragnara Lothbroka, ale i celým jeho pokolením. Netflix ale neztrácí čas a již brzy nás zavede do pozdní fáze vikinských tažení. A čeká nás Vilém Dobyvatel!

19. 1. 2022 12:00 | Filmové novinky

Nový seriál v režii Netflixu se zaměří na období zhruba sto let po éře slavného vikinského bojovníka Ragnara Lothbroka a dočkáme se výrazných změn. Seriál bude sledovat Leifa Eriksona, který vedl lodě z Grónska přes Severní Atlantik a má potíže se svým otcem Erikem Rudým. Podstatnou roli sehraje i jeho poloviční sestra Freydís, která se kvůli útoku křesťanských Vikingů na svou osobu stala anti-křesťankou a vydá se cestou odporu proti této víře v celé Skandinávii. Těšit se můžeme i na výskyt slavného krále Haralda III. Norského a dorazí i anglický Vilém Dobyvatel. V prvním traileru pak dokonce vidíme hroutící se London Bridge, což jistě rozvíří vody u řady amatérských historiků, kteří opět zapomenou na fakt, že ne všechny historické seriály musí do puntíku následovat učebnice dějepisu. Vikingové: Valhalla dorazí na Netflix již 25. února.


Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
18. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Už v březnu na Disney+ debutuje další seriál z rozvětveného marvelovského vesmíru. Oscar Isaac si zahraje drsného superhrdinu Moon Knighta, pozemské vtělení Chonseva, egyptského boha měsíce. A jak to dle traileru vypadá, čeká nás povedená akční jízda.

Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
17. 1. 2022 14:00:00 | Filmové novinky

Dosavadní největší filmový hit Netflixu, hvězdně obsazená akční komedie Red Notice, dostane pokračování. A to rovnou dvě.

Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru
Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru
16. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Již v pondělí ukáže Marvel první pořádný trailer na nový seriál Moon Knight, ve kterém si superhrdinský kostým oblékne Oscar Isaac. Nyní se můžete podívat na krátký teaser trailer, který uvedení ukázky předchází.

Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
14. 1. 2022 18:00:00 | Filmové novinky

Pokud máte po zdařilé Hře na oliheň abstinenční příznaky po nějaké jihokorejské chuťovce, Netflix brzy ukojí vaše touhy. Nový seriál o zombie apokalypse totiž vypadá náramně.