FB pixel TP pixel
Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky © Lucasfilm / Marvel Studios

Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky

Disney myslí vstup své streamovací služby Disney Plus na tuzemský trh rozhodně vážně a aktuálně začíná sypat na internet trailery na chystané hity. Díky tomu jsme dostali i dabované trailery Obi-Wana Kenobiho a Ms. Marvel. A znějí skvěle!

14. 5. 2022 7:40 | Filmové novinky

Seriál Obi-Wan Kenobi dorazí na zahraniční Disney Plus už 27. května, nebude ale trvat dlouho a dočkají se i tuzemští diváci. Již 14. června totiž Disney Plus vstoupí i do České republiky a jak jste se mohli dočíst včera, Mickey Mousův domov k tomu nabízí skvělou startovní nabídku předplatného. Zároveň bude v toto datum dostupný právě již zmíněný Kenobi. Je nicméně otázkou, zda Disney uvede nejprve jen dvě epizody, anebo uvolní všechny, které budou tou dobou dostupné již v zahraničí. Jedna věc je ale jistá, Obi-Wan bude mluvit i česky a díky novému traileru můžete jeho češtinu dokonce i ozkoušet na vlastní uši. Člověk musí ocenit především změnu dialogu mezi Owenem Larsem a Kenobim, kdy poprvé zazní ikonické jméno Ben, které původní anglická verze nepoužívá.

Aktuálně Disney každým dnem doplňuje další upoutávky a jednou z novinek je i trailer na chystaný marvelovský seriál Ms. Marvel. Pákistánská hrdinka Kamala Khan dorazí v zahraničí na Disney Plus 8. června, u nás bude rovněž dostupná o týden později se startem služby. A dobrou zprávou je, že bude mít rovněž dabing a hlavně, že zní naprosto skvěle. Což je u seriálu, který je cílen především na mladší publikum, pro Disneyho zásadní. Jeho nová služba by měla v Česku nabídnout většinu, možná i veškerý obsah s českým dabingem, přičemž jak potvrdila i jedna z oficiálních upoutávek, česky budou mluvit dokonce i Simpsonovi. A to v původní dabované verzi, na kterou jsou diváci v Česku zvyklí. Zdá se, že nástup téhle streamovací služby zatřese současným postavením Netflixu a HBO.

 2 512 zobrazení   170 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer
Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer
14.05.2022 7:30:00 | Filmové novinky

Netflix představil plnohodnotný trailer na třetí řadu seriálu Love, Death and Robots, který zatím nasbíral 11 cen Emmy. V nové řadě se s jednou povídkou vytasí i režisér David Fincher.

Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
14.05.2022 6:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus vstoupí již 14. června do České republiky a dnešním dnem oficiálně zahajuje frontální útok na divácké peněženky. A startovní slevové nabídce se bude tuzemským divákům těžce odolávat.

Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
13.05.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Již brzy nás čeká premiéra prvního hraného seriálu ze světa populární videoherní série Resident Evil. Netflix nám proto nabízí první ochutnávku očekávaného projektu obsahující akci, zombíky i temné drama.

Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
12.05.2022 16:10:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávané pokračování původních Krotitelů duchů konečně dorazilo online. Na vstup na HBO si sice ještě musíme chvíli počkat, pokud vám ale nevadí zapůjčení či koupě, máte dost možností přehrání.