FB pixel TP pixel
První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů © Lucasfilm

První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů

Lucasfilm a Disney+ představili první trailer seriálu Obi-Wan Kenobi a fanoušci Star Wars si pravděpodobně cvrnknou do trenek. Ewan McGregor je zpět. A nejen on!

9. 3. 2022 20:00 | Filmové novinky

Po několika hodinách od vydání prvních fotek se seriál Obi-Wan Kenobi konečně dočkal i svého prvního traileru. V něm se představuje překvapivě velká část Inkvizitoria, která vyráží na lov Jediů. Stárnoucí mistr Jedi proto musí znovu sáhnout po jílci své zbraně z civilizovanějších časů. Premiéra nového seriálu proběhne 25. května 2022 na Disney+.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
09.03.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Už 25. května, přesně 45 let po premiéře Nové naděje, debutuje na Disney+ seriál Obi-Wan Kenobi. Příběh nás zavede znovu na písečný svět Tatooine, jeden z posledních Jediů ale bude cestovat i po dalších planetách a střetne se také s obávanými inkvizitory. Mrkněte na první fotky!

Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott
Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott
07.03.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Producent a režisér Ridley Scott hodlá poslat do světa nového Vetřelce. Nový příběh ze ságy xenomorfů natočí režisér, který je znám svou zálibou v krvi a násilí.

30 seriálových hitů Netflixu, které dostanou pokračování
30 seriálových hitů Netflixu, které dostanou pokračování
07.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Protože Netflix chrlí seriály v neuvěřitelném tempu, orientovat se v tom, jestli daný seriál dostal další řadu, nebo byl z nejrůznějších důvodů zrušen, není vůbec lehké. Připravili jsme proto seznam nejdůležitějších seriálů, u kterých se můžeme na další pokračování v dohledné době s jistotou těšit.

Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti
Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti
06.03.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Netflixu se velmi osvědčují i neanglicky mluvené snímky. Další horkou novinkou, která v březnu zaútočí na diváky, bude válečné drama Černý krab, ve kterém se přesuneme do dystopické budoucnosti.