FB pixel TP pixel
Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti © Netflix

Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti

Netflixu se velmi osvědčují i neanglicky mluvené snímky. Další horkou novinkou, která v březnu zaútočí na diváky, bude válečné drama Černý krab, ve kterém se přesuneme do dystopické budoucnosti.

6. 3. 2022 12:00 | Filmové novinky

Netflix na březen připravil pro své diváky nové postapokalyptické drama s Noomi Rapace v hlavní roli. Černý krab od režiséra Adama Berga se odehrává v dystopické budoucnosti na území dnešního Švédska a sleduje příběh šesti vojáků, kteří mají za úkol transportovat neznámou zásilku přes ledové peklo. Hrdinové samozřejmě nemají ani tušení, jaké nebezpečí na ně během cesty čeká a komu můžou vlastně věřit.

Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu švédského spisovatele Jerkera Virdborga z roku 2002. Půjde tak o další filmové zpracování mrazivého severského románu. Velkým lákadlem filmu je pochopitelně herečka Noomi Rapace, která se v posledních letech těší značné popularitě a na Netflixu se objevila i v dalších solidně sledovaných filmech jako Cesta za smířením nebo Příliš blízko. Na českém Netflixu si ji můžete užít také ve snímcích V utajení a Pomsta mrtvého muže. Černý krab dorazí na Netflix již 18. března s českým titulky i dabingem.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola
Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola
04.03.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnotučný trailer na nové sci-fi Projekt Adam, na kterém znovu spojil síly tvůrčí tým stojící za akční komedií Free Guy.

Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
02.03.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Leitch představil svou žhavou akční novinku Bullet Train, ve které se Brad Pitt přemění do zabijáka, který umí nejen kopat, ale i hláškovat. Po krku mu ale jdou snad úplně všichni.

Nejlepší akční série s Willem Smithem je konečně kompletně na Netflixu!
Nejlepší akční série s Willem Smithem je konečně kompletně na Netflixu!
02.03.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to několik měsíců, ale Netflixu se konečně podařilo to, co si fanoušci akce dlouhodobě přáli. Na svou streamovací službu konečně doplnil všechny tři díly z epochální akční ságy Mizerové.

Nový Batman s Pattinsonem sbírá neskutečnou chválu. Kdy bude na HBO?
Nový Batman s Pattinsonem sbírá neskutečnou chválu. Kdy bude na HBO?
01.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

První recenze na nového Batmana již ve velkém zaplavují internet a převážná většina je extatická. Co konkrétně je na novince Matta Reevese tak výjimečného?