FB pixel TP pixel
Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott © 20th Century Fox

Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott

Producent a režisér Ridley Scott hodlá poslat do světa nového Vetřelce. Nový příběh ze ságy xenomorfů natočí režisér, který je znám svou zálibou v krvi a násilí.

7. 3. 2022 15:50 | Filmové novinky

Ačkoli Ridley Scott od premiéry filmu Vetřelec: Covenant opakuje svůj zájem pokračovat ve filmech, které předchází původnímu Vetřelci, zdá se, že se takových snímků už nikdy nedočkáme. Místo toho nás čeká nové dobrodružství, jež by mělo být temnější, drsnější a zřejmě ještě krvavější. Scotta totiž zaujal nástřel příběhu od režiséra Fede Alvareze, který natočil ultrabrutální remake Evil Dead či napínák Smrt ve tmě.

Podle informací deníku The Hollywood Repoter měl Alvarez Scottovi při jednom ze setkání nastínit svou vizi a stále vitálnímu tvůrci utkvěl návrh v hlavě natolik, aby projekt posvětil. Ačkoli se o projektu mnoho neví, je jisté, že půjde o separátní příběh od snímků Prometheus a Vetřelec: Covenant. Zástupce studia 20th Century Studios, které aktuálně spadá pod Disney, prohlásil, že Alvarezův námět zaujal dobrým příběhem a neokoukanými postavami. Jisté rovněž je, že film nepůjde do kin, ale bude v USA distribuovaný na streamovací službě Hulu, kam směřuje i nový příběh ze světa Predátora s názvem Prey. Ve zbytku světa by měl být snímek dostupný na streamovací službě Disney+. Kdy přesně, to nebylo ohlášeno.

 2 022 zobrazení   24 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
30 seriálových hitů Netflixu, které dostanou pokračování
30 seriálových hitů Netflixu, které dostanou pokračování
07.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Protože Netflix chrlí seriály v neuvěřitelném tempu, orientovat se v tom, jestli daný seriál dostal další řadu, nebo byl z nejrůznějších důvodů zrušen, není vůbec lehké. Připravili jsme proto seznam nejdůležitějších seriálů, u kterých se můžeme na další pokračování v dohledné době s jistotou těšit.

Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti
Netflix v traileru láká na mrazivou dystopii z války budoucnosti
06.03.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Netflixu se velmi osvědčují i neanglicky mluvené snímky. Další horkou novinkou, která v březnu zaútočí na diváky, bude válečné drama Černý krab, ve kterém se přesuneme do dystopické budoucnosti.

Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola
Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola
04.03.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnotučný trailer na nové sci-fi Projekt Adam, na kterém znovu spojil síly tvůrčí tým stojící za akční komedií Free Guy.

Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
02.03.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Leitch představil svou žhavou akční novinku Bullet Train, ve které se Brad Pitt přemění do zabijáka, který umí nejen kopat, ale i hláškovat. Po krku mu ale jdou snad úplně všichni.