FB pixel TP pixel
Když vtip přestane být vtipem. Kazmův plán B na zisk milionu dolarů je trapasem © Bontonfilm

Když vtip přestane být vtipem. Kazmův plán B na zisk milionu dolarů je trapasem

Ačkoliv během soutěžního termínu milion dolarů v zamčeném trezoru nikdo nezískal, Kazma se nevzdal a odhalil plán B. Jenže ten zatím působí jako velkolepý trapas, v němž diváky zase jen „tahá za fusekli“.

Filmové novinky

Kazmova ONEMANSHOW: The Movie sice bourala v prvním týdnu kina, zájem ale začal rychle upadat. Přesto si hlavní strůjce filmové verze úspěšného pořadu může mnout ruce, protože okolo jeho trezoru s milionem dolarů se na Výstavišti stály fronty a v kinech skončilo více než 500 000 platících diváků. Výherní částku v přepočtu 22 milionů korun ale nakonec z trezoru zabezpečeným číselnou kombinací nikdo nezískal, což ihned posílilo dojem, že Kazma zase jen všechny oblafnul a výhru nikdy vážně nemyslel.

Kazma následně vyzval fanoušky, aby mu dávali tipy, co by měl s penězi udělat, a ačkoli by se vyloženě nabízela nějaká pěkná charita, která by někomu výrazně pomohla zlepšit život, nebyl by to Kazma, aby nepřišel s plánem B, který působí jako další trapná reklama na nalákání lidi do kin a vydolování jejich peněženek. Na svých sociálních sítích nasadil video, v němž vyzývá k naskenování QR kódu z karet, které diváci získali při návštěvě kina a které jsou při projekcích stále dostupné. Zájemcům dal lhůtu 14 dní a slíbil, že brzy oznámí pravidla a přesný průběh druhého kola soutěže. Po takové odmlce by člověk čekal, že bude mít Kazma vše dávno připravené. Nehledě na to, že nějaký plán B mohl být daný jíž dávno před uvedením do kin. Takto vše působí jako jeho typické klamání, které opět nikam nepovede a vytváří pouze další spekulace, že se chová jako prodejce hrnců, který vsadil na nejnižší lidské pudy. Zkrátka je to celé dost velký a aktuálně již velmi roztahaný trapas, který svému strůjci pořádně naplnil kapsy.

Zdroj: Twitter / Kinomaniak

Životní film Kevina Costnera v prvním traileru. Kvůli válečnému spektáklu se zadlužil
Životní film Kevina Costnera v prvním traileru. Kvůli válečnému spektáklu se zadlužil
06.10.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Kevin Costner je prostě srdcař a ačkoli slavně narazil už s Poslem budoucnosti a také Vodním světem, stále se nebojí do projektů, kterým věří, narvat vše. Včetně vlastních peněz. Nyní si vzal dokonce hypotéku na svou půdu, aby zafinancoval historickou novinku z dob občanské války v USA.

Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
06.10.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Milovníci ambiciózních dramat a rozmanitých festivalových filmů pozor. V rámci festivalu Be2Can je nyní přístup k streamovací platformě Edisonline na týden zcela zdarma. Platnost akce ale brzy končí.

Nové Bratrstvo neohrožených na prvních fotkách. Vládce nebes na HBO neuvidíme
Nové Bratrstvo neohrožených na prvních fotkách. Vládce nebes na HBO neuvidíme
05.10.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Steven Spielberg a Tom Hanks konečně naváží na legendární válečné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik. Tentokrát nás vezmou do vzduchu a budeme sledovat osudy vojáků bombardujících nacistické Německo. Novinku Vládcové nebes ale neuvidíme na HBO.

Voyo chce dobýt Česko s reality shows. Na podzim vrací Big Brothera, ožijí VyVolení?
Voyo chce dobýt Česko s reality shows. Na podzim vrací Big Brothera, ožijí VyVolení?
04.10.2023 18:50:00 | Filmové novinky

Ke sledování reality shows se málokdo veřejně přizná, sledovanost ale mluví jasně. Hlavně kvůli ní streamovací služba Voyo i letos na podzim vsadila hned na několik ověřených hitů a pokusí se napravit i svůj někdejší nezdar s Big Brotherem.