FB pixel TP pixel
Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera © Netflix

Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera

Režisér David Yates se na dlouhé roky uvrtal v sérii o Harry Potterovi, po propadáku posledního dílu Fantastických zvířat ale musel vyrazit o dům dál. Zakotvil u Netflixu a v prvním traileru láká na kriminálku o farmaceutickém průmyslu, která se tváří jako nemocniční Vlk z Wall Street.

Filmové novinky

Práva na veleúspěšnou ságu Harryho Pottera sice drží Warner Bros. a tím pádem konkurenční (HBO) Max, Netflixu se však podařilo ukořistit alespoň režiséra filmů z čarodějného světa Davida Yatese. Jeho po dlouhých letech prvním projektem mimo blockbusterové prostředí by mělo být svíravé drama Obchodníci s bolestí o ženě z pracující třídy, jež se zaplete do podvodných praktik Ponziho schématu.

Netflix nyní ukázal první trailer, který se pyšní impozantním obsazením s Emily Blunt a Chrisem Evansem v čele, otazník však stále zůstává viset nad Yatesovou schopností natočit osobitý snímek s uvěřitelnými emocemi. Soudě podle traileru totiž není úplně jasné, jestli jde o vážné kriminální drama, anebo nás čeká spíše bláznivá kriminální komedie. Upoutávka se každopádně snaží vytvořit dojem energické a strhující podívané ve stylu Vlka z Wall Street. Až premiéra 27. října zřejmě odhalí, jestli si Yates na dravou režii jen hraje, nebo v sobě po letech vykřesal trochu osobitosti.

Zdroj: Netflix

Doják roku pro fanoušky Star Wars. Nový díl Ahsoky vrací Anakina i vysněnou hlášku
Doják roku pro fanoušky Star Wars. Nový díl Ahsoky vrací Anakina i vysněnou hlášku
06.09.2023 15:35:00 | Filmové novinky

Tak se fanoušci konečně dočkali. Se seriálem Ahsoka je spojena celá řada diváckých očekávání i různých fanouškovských teorií. Sami tvůrci pak dopředu lákali nejen na návrat oblíbených postav ze seriálu Star Wars: Povstalci, ale i na dojemné setkání hlavní hrdinky s jejím mistrem Anakinem Skywalkerem. A jedno oko nezůstalo suché.

Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele
Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele
06.09.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus se ze všech sil snaží zlákat k předplatnému i české diváky. A září je ideálním momentem, kdy váhající či dříve ztracené uživatele získat zpět. Disney totiž přidává velké filmy a seriály, navíc slibuje i velkou slevu nejen pro nové předplatitele.

Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
05.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Nejpopulárnější z marvelovských seriálů, Loki, se už 6. října vrací na obrazovky streamovací služby Disney Plus. Marvel tudíž představil nový kratší trailer, jenž spoléhá na bláznivé výjevy a nahodilé skoky napříč časem i prostorem. Zvládne lstivý bůh porazit další z variant Kanga Dobyvatele?

Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
05.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Netflix se s nástupem nového měsíce opět vytasil s trailerem, který má diváky nalákat na největší hity, které se blíží do nabídky. Jak ale bývá v posledních měsících zvykem, ve výběru řada zajímavých novinek nepochopitelně chybí.