FB pixel TP pixel
Seriálový Pán prstenů je zpátky! Bombastický trailer ukazuje obří válku o Středozemi a Saurona v akci © Amazon Studios

Seriálový Pán prstenů je zpátky! Bombastický trailer ukazuje obří válku o Středozemi a Saurona v akci

Žádné vzletné řeči okolo, ale přímočarý útok na první signální. Přesně takový je nejnovější trailer na seriál Pán prstenů: Prsteny moci, který sází vše na kartu epické válečné vřavy. Tvůrci se očividně nedrželi zkrátka a odhalují velkolepé trikové sekvence ruku v ruce s perfektními maskami nechutných skřetů. Středobodem všeho je pak samozřejmě strůjce zla Sauron.

Filmové novinky 14. 8. 2024 17:40 | Filmové novinky

Elrond, Galadriel, Durin a Sauron jsou zpátky a hodlají napravit snad každou chybu, kterou nadělala první řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Už epická čtyřminutová ukázka z Comic-Conu brala dech a tentokrát to Amazon zkouší ještě více přímočaře. Vzletných řečí je minimum. Pozornost si krade především akce a ústřední konflikt s pánem zla Sauronem.

Ten se totiž vrací nikoli jako ztracený Halbrand, ale jako Tolkienův Pán darů Annatar, který si hezky omotá okolo prstu nejen Celebrimbora, ale i některé další hrdiny. Celebrimbor si ale spolupráci na tvorbě Prstenů moci nebude užívat úplně idylicky. Sauron ho totiž očividně vystavuje děsivým vizím zániku Středozemě, které motivují vrchního elfského kováře, aby vytvořil prsteny, které mají zabránit ultimátní zkáze, která se přesto blíží.

Jak ale ukázka odhaluje, Elrond i další postavy moc dobře ví, že se děje něco nekalého a proti Sauronovi se postaví i armáda skřetů, která ho za svého svrchovaného lídra prozatím rozhodně nechce. Získání Mordoru a podmanění si velké části světa lidí, elfů a dalších bytostí ve Středozemi tak bude ještě chvíli trvat. Zdá se však, že druhá řada nabídne po všech stránkách výraznější a snad i kvalitnější podívanou, u které se Tolkienovým fanouškům nebudou tentokrát tak silně protáčet panenky.

Zdroj: Amazon

Reklama
Válka Transformerů začíná ve skvělém traileru. Tvůrci dělají všechno správně
Válka Transformerů začíná ve skvělém traileru. Tvůrci dělají všechno správně
14.08.2024 15:35:00 | Filmové novinky

Už 10. října se fanoušci série Transformers dočkají nejnovějšího příspěvku, který by měl konečně nabídnout ultimátní robotí zábavu, ve které bude všechno správně. Tvůrci si totiž dali hodně záležet, aby novinka byla věrná kanonickému světu plecháčů ze Cybertronu a umetla i cestičku filmům Michaela Baye.

 „Odstěhujte se od maminky a začněte žít.“ Režisér Vetřelců reaguje na kritiku legendárního filmu
„Odstěhujte se od maminky a začněte žít.“ Režisér Vetřelců reaguje na kritiku legendárního filmu
14.08.2024 15:15:00 | Filmové novinky

Režisér James Cameron nemá čas na zbytečnosti. Vždyť právě dokončuje Avatara 3 a už chystá i čtvrtý a pátý díl téhle vesmírné ságy. Cameron v posledních měsících také konečně doručil dlouho očekávané restaurované verze svých starších filmů. A na jakoukoli kritiku reaguje naprosto nekompromisně.

Trhá lidi na kusy a kouše nosy. Spider-Manův lovec v traileru válčí s lidským nosorožcem
Trhá lidi na kusy a kouše nosy. Spider-Manův lovec v traileru válčí s lidským nosorožcem
14.08.2024 10:40:00 | Filmové novinky

Po Morbiovi a Madam Web se studio Sony pokouší o další příspěvek do své verze marvelovského vesmíru. Tentokrát se zaměří na odvěkého rivala Spider-Mana s tváří Aarona Taylora-Johnsona. Ten se převtělí do role Lovce Kravena.

Brutální akční řež! Daredevil v uniklém traileru láme ruce a bude drsnější než na Netflixu
Brutální akční řež! Daredevil v uniklém traileru láme ruce a bude drsnější než na Netflixu
13.08.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Návrat komiksového borce Daredevila je bezpochyby nejočekávanější událostí v rámci blížících se seriálů Marvelu pro platformu Disney Plus. Ďábel z newyorské čtvrti Hell's Kitchen totiž nevyměkne, naopak chce oproti Netflixu ještě přitvrdit. Uniklá ukázka vypadá skvěle.