FB pixel TP pixel
Paul Walker se vrací do Rychle a zběsile. Režisér vysvětlil velký návrat zesnulé ikony © Universal Pictures

Paul Walker se vrací do Rychle a zběsile. Režisér vysvětlil velký návrat zesnulé ikony

Po nabušeném traileru k desátému dílu akčního nářezu Rychle a zběsile se jeho režisér Louis Leterrier rozpovídal o návratu Briana v podání zesnulého Paula Walkera do série.

15. 2. 2023 12:00 | Filmové novinky

Nadupaný akční výplach Rychle a zběsile se s chystaným desátým dílem dostane do kin již za několik měsíců. Nový trailer, který na tuto událost láká, zaujal svou délkou, bombastičností a velkou dávkou prostoduchosti, což jsou atributy, které sérii v posledních dílech zdobí. Desátý díl nakonec zrežíroval Louis Leterrier, který převzal dohled nad snímkem po Justinu Linovi, který po neshodách z projektu odešel. A právě Leterrier v nedávném interview pro Total Film rozebral nový trailer a mimo jiné v něm hovoří o návratu Paula Walkera v roli Briana O'Connera do nového filmu.

V traileru totiž vidíme postavu Briana v záběrech z Rychle a zběsile 5, které uvedou na scénu syna drogového krále Hernana Reyese v podání Jasona Momoy. A protože desátý a na příští rok plánovaný jedenáctý díl mají představovat završení celé série, je těžké si představit, že by se finále bez Briana - této oblíbené a klíčové postavy - obešlo. Leterrier v náznacích tuto tezi podporuje: „Brian je ve světě Rychle a zběsile stále přítomný a živý. V devítce vidíme přijíždět auto. Nový díl pak skáče mezi minulostí a současností. Rodina Walkerových je stále velkou součástí této série, sami se v tomto filmu přesvědčíte jak. Myslím, že to, co James Wan udělal na konci sedmičky, bylo perfektní. Ten tón byl dokonalý. Brian musí do franšízy znovu vstoupit stejně dokonale, jako ji opustil.“ Nechme se tedy překvapit, jestli se to Leterrierovi povede. Rychle a zběsile 10 vstoupí do kin 18. května.

Zdroj: Joblo

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Hvězda The Last of Us vystoupila proti homofobním hejtrům. Poslala jim jasný vzkaz
Hvězda The Last of Us vystoupila proti homofobním hejtrům. Poslala jim jasný vzkaz
14.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

The Last of Us se může pyšnit oddanou fanouškovskou základnou. Jak ale divácké hodnocení třetího dílu s názvem Long Long Time ukázalo, nachází se mezi nimi i řada neprogresivně smýšlejících jedinců. Těm teď vyslala představitelka Ellie jasný vzkaz.

Avatar 2 je nejvýdělečnějším filmem v historii českých kin. V počtu diváků však rekordy neláme
Avatar 2 je nejvýdělečnějším filmem v historii českých kin. V počtu diváků však rekordy neláme
14.02.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Akční sci-fi spektákl Avatar: The Way of Water dokázal v Česku finančně pokořit veškerou konkurenci a stal se tržebně nejúspěšnějším filmem historie. Z hlediska návštěvnosti ale králem ještě není a asi ani nebude.

Nový Rocky je jedním z nejlepších dílů série. Diváci jsou nadšení z akce i nového soupeře
Nový Rocky je jedním z nejlepších dílů série. Diváci jsou nadšení z akce i nového soupeře
13.02.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Boxerské akční drama Creed vstoupí se svým třetím dílem do kin na počátku března. První diváci, kteří jej již viděli, unisono chválí snímek Michaela B. Jordana, který se kromě hlavní role poprvé ujal i režie.

Strážci galaxie 3 se loučí ve velkolepém traileru. Nejšílenější tým Marvelu končí
Strážci galaxie 3 se loučí ve velkolepém traileru. Nejšílenější tým Marvelu končí
13.02.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Ještě předtím, než nastartuje nový DC vesmír, zakončí James Gunn svou marvelovskou misi. Třetí Strážci ve svém posledním traileru nabízejí velkolepou hláškující jízdu plnou dalších skvělých songů i nejroztodivnějších emzáků.