FB pixel TP pixel
Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne © Warner Bros.

Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne

Studio Warner Bros. se letos po sedmnácti letech vrátilo na Super Bowl, a to hlavně kvůli představení oficiálního resetu DC vesmíru. První trailer na několikrát odložený projekt The Flash je pak splněným snem pro fanoušky Batmana Michaela Keatona, nabízí také pohled na derniéru Batflecka.

13. 2. 2023 7:30 | Filmové novinky

Projekt rozvětveného DC vesmíru naprosto selhal, proto není divu, že na sklonku ledna vyhlásil James Gunn, nový šéf DC Studios, reboot. Ten začne v letošním snímku The Flash, na konci kterého by mělo dojít k resetu a ke změně DCEU v DCU. Následně se dočkáme ještě filmů Blue Beetle a Aquaman and the Lost Kingdom, které by už měly nahodit udici na první pořádný projekt z DCU - Superman: Legacy. Flash každopádně nabídne Ezru Millera v roli Šarlatového běžce a rozloučí se v něm i Ben Affleck coby Batman. Druhý jmenovaný herec si Temného rytíře zahraje již počtvrté a překoná tak Christiana Balea.

Jak vidíme v traileru, premisa celého filmu částečně vychází z kultovního komiksu Flashpoint, ve kterém se Barry Allen vypraví zachránit svou matku a změní tak celý multivesmír. Na rozdíl od komiksu se ale v alternativním světě Flash nesetká s Thomasem Waynem, ale s postarším Brucem, který už něco zažil. Po jednatřiceti letech se tak na scénu vrací Michael Keaton a v traileru samotném pak zazní i "I'm Batman!", přičemž tato fráze z jeho úst vyloženě potěší. Kromě zkušeného Batmana potkává Barry v novém vesmíru i své další já a hlavně kryptonskou hrdinku Supergirl. Společně musí tato nesourodá parta čelit hněvu generála Zoda a jeho pobočnice Faory, na scéně se ale objevuje i jakýsi temný Flash.

The Flash, který resetuje DC vesmír, je podle lidí, co jej už měli čest vidět, jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. Někteří ho dokonce, co se kvality týče, srovnávají i s Temným rytířem od Christophera Nolana. Za filmem stojí scenáristka Christina Hodson, na režijní sesli usedl Andy Muschietti. V kinech se sólovky, která byla ve vývojovém pekle přes dekádu, dočkáme 15. června!

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
12.02.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Deadpool 3 se chystá do kin sice až v roce 2024, Hugh Jackman ale nic neponechává náhodě a svůj střet s užvaněným žoldákem bere neuvěřitelně poctivě. Nyní ukázal, jak skvěle je na ultimátní souboj komiksových hrdinů připraven.

Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
12.02.2023 12:50:00 | Filmové novinky

Po strašlivém boji o přežití v Kansasu se ústřední dvojice Joel a Ellie vydává na západ do hornatého Wyomingu. Zde na ni čeká mrazivé počasí, zcela nové prostředí i shledání, na které fandové už dlouho čekají. Dozvíme se rovněž další střípek z temné minulosti mrzutého ochránce Ellie.

Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
10.02.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Vybrat správné herce do hlavních rolí Titanicu rozhodně nebylo nic jednoduchého. O roli Rose se totiž strhla pořádná mela a James Cameron musel vybírat z řady hereček, které mají dnes povětšinou úspěšné kariéry. Kate Winslet ale v testovacích záběrech zazářila způsobem, který stále bere dech.

Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule
Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule
10.02.2023 18:20:00 | Filmové novinky

Teď už lze bez nadsázky říct, že série Rychle a zběsile nepostrádá koule. Nebo alespoň jednu kouli, která ničí vozový park ve velkém. Vin Diesel se totálně utrhl ze řetězu a v předposledním dílu rychlé ságy hrne na diváky jednoho padoucha za druhým i tunu akčních atrakcí.