FB pixel TP pixel
První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor © HBO

První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor

Po svém úspěšném debutu v Gunnově Sebevražedném oddílu se John Cena vrátí ve vlastním seriálu věnovaném poněkud potrhlému antihrdinovi Peacemakerovi, který pro mír zabije tolik mužů, žen a dětí, kolik je třeba. A v novém projektu si s ním zahraje i představitel T-1000 Robert Patrick!

Filmové novinky

John Cena si antihrdinu původně z řad Charlton Comics poprvé zahrál v letošním snímku Jamese Gunna Sebevražedný oddíl, už před premiérou nové DC týmovky bylo ale jisté, že dostane i vlastní seriál, který rovněž napsal Gunn. Díky tomu jsme se už na sklonku celovečerního filmu dočkali Peacemakerova vstání z mrtvých a jeho vyslání na novou misi. V té mu pomohou některé stávající postavy v čele s Emilií Harcourt (Jennifer Holland) a Johnem Economem (Steve Agee), ale také nováčci jako antihrdina Vigilante (Freddie Stroma) nebo Peacemakerův otec Auggie Smith (Robert Patrick).

V traileru vidíme, že Peacemaker ve spojení s Economem a Harcourt vyráží na novou misi s cílem zabít amerického senátora. Do doublu se k němu přidává Adrian Chase, samozvaný ochránce spravedlnosti vystupující pod přezdívkou Vigilante. Peacemaker, vlastním jménem Christopher Smith, se jej ujme a učí ho, jak nejlépe zabíjet. Vedle toho se Chris rovněž vydává navštívit otce Auggieho a buduje si svůj vztah s orlím přítelem. Tohle všechno uvidíme na HBO Max 13. ledna. Doufejme tedy, že se dočkají i tuzemští diváci.

 1 320 zobrazení  
Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona
Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona
16.10.2021 21:00:00 | Filmové novinky

Na DC Fandome dorazil i první teaser trailer na očekávaný snímek The Flash, ve kterém se Šarlatový běžec na cestě zpět do minulosti dopustí několika přehmatů a zásadně změní minulost i budoucnost. A všechno vyústí v jeho setkání s Batmanem v podání Michaela Keatona!

Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
16.10.2021 20:15:00 | Filmové novinky

Jeden z nejmocnějších antihrdinů vesmíru DC se po více než třinácti letech ve vývojovém pekle konečně představuje v prvním oficiálním teaseru ke své sólovce. A zdá se, že Dwayne Johnson nelhal, když pravil, že právě Adam změní "hierarchii moci" v DCEU.

Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
16.10.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Aquaman byl dlouhé roky za otloukánka, ale režisér James Wan a Jason Momoa z něj udělali totálního borce, který nás baví svým otevřeným přijetím fantasy žánru a snahou na nic si nehrát. A dvojka bude očividně totální bomba.

Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
14.10.2021 14:30:00 | Filmové novinky

Carl Weathers, jedna z hvězd seriálu Mandalorian, na svém twitterovém účtu prozradil, že se právě rozbíhá natáčení 3. řady této hitové sci-fi série. Jaké je očekávané datum premiéry nových dílů na Disney+?