FB pixel TP pixel
Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci © Česká televize

Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci

Pekařská reality-show České televize Peče celá země je skutečným fenoménem, proti němuž nemají komerční televize žádnou šanci. Dokazují to sobotní čísla sledovanosti, v nichž si gastro jízda pro celou rodinu upekla konkurenci hezky dokřupava.

Filmové novinky

Rodinné reality-shows se České televizi neskutečně vyplácí. Po Stardance je dalším fenoménem Peče celá země. Kulinářský pořad, který skládá poctu domácím pekařům a cukrářům z celé republiky, je jasným tahounem sobotních večerů a při tom posledním zcela zlikvidoval konkurenci v podobě komerčních stanic. Sledovanost Peče celá země podle zveřejněných dat serveru MediaGuru dosáhla v kategorii 15+ téměř 1,2 milionu diváků v hlavním vysílacím čase.

Potter byl upečen

Televize Prima a Nova zůstaly daleko za vítězem sobotního večera, o něco lépe se však dařilo Primě. Ta v rámci prime timu dosáhla sledovanosti 488 tisíc diváků díky nasazení romantické komedie Jedině Tereza. O 160 tisíc diváků tak překonala Novu, že v sobotu večer nasadila šestou část ságy Harry Potter a Princ dvojí krve. O neúspěšnosti mladého kouzelníka jasně vypovídá jeho velmi těsné vítězství nad klasikou Tři mušketýři z roku 1973 s Michaelem Yorkem jako D'Artagnanem. Ta dosáhla na 278 000 diváků a šla magické fantasy silně po krku.

Česká televize může slavit sobotní úspěch o to víc, než se jí dařilo v rámci vysílání ČT1 navázet i s pořadem Všechnopárty, který dosáhl na téměř 800 000 diváků a byl v rámci sobotního večera druhým nejsledovanějším pořadem.

Zdroj: MediaGuru / Česká televize

Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
09.02.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Netrvalo to ani dva měsíce a poslední snímek z aktuálně ukončeného komiksového vesmíru DC je již dostupný online. Vydejte se s Arthurem Currym alias Aquamanem do hlubin oceánu v nejlepší kvalitě.

Největší sci-fi roku odhalilo 5 minut záběrů. Lov písečného červa z Duny vás uhrane
Největší sci-fi roku odhalilo 5 minut záběrů. Lov písečného červa z Duny vás uhrane
09.02.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Marketingová kampaň druhé Duny se s blížící se premiérou stupňuje a nyní studio Warner Bros. odhalilo více než 5 minut záběrů z filmu. Stěžejní je pak pětiminutová pasáž, v níž hlavní hrdina Paul Atreides po tréninku s Fremeny musí dokázat své schopnosti odchytem Shai-Hulud, obávaného písečného červa Arrakisu.

Skutečný hrdina: Christian Bale zachraňuje děti. Sen si plní po 16 letech
Skutečný hrdina: Christian Bale zachraňuje děti. Sen si plní po 16 letech
09.02.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Milujeme jej kvůli jeho skvělým hereckým výkonům nejen v masce Temného rytíře, ale i pro jeho nehvězdné manýry. A teď máme další důvod, proč Christiana Balea milovat ještě víc. Hollywoodský herec totiž dokazuje, že je superhrdinou i v reálném životě, kde žádnou masku nepotřebuje.

Vzniká nová Hra o trůny! Ukáže krvavé dobývání Západozemí od tvůrce Batmana
Vzniká nová Hra o trůny! Ukáže krvavé dobývání Západozemí od tvůrce Batmana
09.02.2024 10:55:00 | Filmové novinky

HBO moc dobře ví, že Hra o trůny je franšíza, jejíž popularita je natolik velká, že ji zkrátka musí dojit i v následujících letech. Proto se populární kabelovka a streamovací služba chystá zavítat ještě více do historie Západozemí a odhalit nám krvavé dobývání této krajiny.