FB pixel TP pixel
PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu © TMDB

PODCAST: Nejočekávanější seriálové novinky HBO a Netflixu

Ideálním způsobem na dlouhodobé zabavení v domácí karanténě jsou bezpochyby seriály a HBO aktuálně nabízí hned několik novinek, kterým byste určitě měli dát šanci. Kromě nich jsme se ale podívali i výhledově na to nejzajímavější, co nás letos čeká.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Ondra, Marek a Petr si v novém podcastu sedli k mikrofonům a probrali, na které seriálové novinky na HBO a Netflixu se opravdu těší. Aby se nehledělo jen do budoucna, řeší se v podcastu jak seriály, které v uplynulých dnech dorazily na streamovací služby, tak tituly, kterých se dočkáme výhledově do několika měsíců. Řeč tak samozřejmě musela padnout například na žhavá želízka HBO Spiknutí proti Americe a třetí řadu Westworldu. Podcast jsme natáčeli již před dvěma týdny, tudíž některé informace nemusí být úplně aktuální. Například, když kluci řeší natáčení marvelovky The Falcon and the Winter Soldier, které přerušila současná pandemie koronaviru.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 2 946 zobrazení   6 se líbí
PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky
08.03.2020 12:00:00 | Rozhovor

Netflix zavedl novou funkci nejsledovanější pořadů na své streamovací službě. Podívali jsme se jí na zoubek a zhodnotili její přínos pro nás i další diváky. A pak jsme se pustili do zhodnocení seriálů a filmů, které jsme za poslední dobu viděli.

PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
20.02.2020 14:00:00 | Rozhovor

Po letech spekulací se fanoušci Přátel přecejen dočkají speciálního návratu svých oblíbených herců na obrazovky. Speciální ohlédnutí za milovaným seriálem bude v květnu startovat službu HBO Max, a tak je načase podívat se na její budoucí nabídku a možnost legálního zhlédnutí i u nás.

PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
14.02.2020 | Rozhovor

Ano, rozhodli jsme se vám valentýnskou romantiku narvat do chřtánu vší silou a i v podcastu došlo na dojemné filmové sedánky, třaskavé komedie s velkým srdcem a osobní favority rádoby drsných podcasterů.

PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020
PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020
07.02.2020 15:00:00 | Rozhovor

Netflix v uplynulých týdnech odhalil podstatnou část své filmové nabídky na následující měsíce a rovněž jsme zjistili, kolik peněz hodlá do své původní tvorby investovat. A to by bylo, abychom vše nerozebrali do posledního šroubku.