FB pixel TP pixel
Space Jam je zpět v prvním traileru. Kde si můžete pustit první film? © TMDB

Space Jam je zpět v prvním traileru. Kde si můžete pustit první film?

Pokračování rodinné komedie Space Jam konečně dorazilo s prvním trailerem a nostalgie útočí na maximum. Kde si můžete zopakovat první film s Michaelem Jordanem?

Filmové novinky

Bugs Bunny, kačer Daffy, Tweety nebo Pták uličník a spousta dalších kreslených ikon studia Warner Bros. je konečně zpět v pokračování rodinné komedie Space Jam, ve které Michaela Jordana nahradí jiný borec, který to dobře umí s baskeťákem, LeBron James. Ten bude unesen do počítačového světa (takže vykrádačka Jumanji: Vítejte v džungli!), kde musí zverbovat nejlepší hráče kresleného vesmíru a spoustu dalších postav z ikonických warneráckých frančíz, aby vyhrál ultimátní basketový zápas o osud svého syna. Zní to vlastně jako vcelku věrný remake prvního filmu, když ufony nahradila počítačová technologie. Pravdou ale je, že padouši tentokrát rozhodně nejsou tak ikoničtí, jako když se kradl talent legendárního amerického Dream Teamu a do filmu se zapracovala Jordanova baseballová pauza.

Space Jam: Nový začátek působí dějově trochu na sílu, ale to neznamená, že by člověka nechytila pořádná nostalgie. Lola Bunny už sice není tak sexy a svůdného tchoře Pepé Le Pew se studio kvůli MeToo rozhodlo raději do výběru nezařadit, 3D proměna kreslených postav se ale povedla a kombinace hraného a animovaného filmu působí až kupodivu dobře. Navíc záplava cameo roliček připomíná Spielbergovo Ready Player One: Hra začíná, což - ruku na srdce - vždycky potěší. Pokud tedy jako my toužíte po opáčku prvního filmu, máme pro vás přehled videoték, kde je snímek aktuálně dostupný.

Space Jam si aktuálně můžete přehrát na iTunes a Rakutenu (59 Kč za půjčení), ale také na Google Play (půjčení za 79 Kč v HD). Pro všechny streamovací služby platí, že nechybí české titulky. V případě iTunes se pak můžete těšit i na český dabing. Což je při pohledu na cenovku zapůjčení zatraceně dobrý kauf.

 369 zobrazení   18 se líbí
Kdy dorazí 4. řada Stranger Things? Hvězda seriálu potvrdila špatné zprávy
Kdy dorazí 4. řada Stranger Things? Hvězda seriálu potvrdila špatné zprávy
06.04.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Gaten Matarazzo, představitel sympaťáka Dustina z populárního retro sci-fi Stranger Things, se pro server Collider rozhovořil o probíhajícím natáčení čtvrté řady seriálu. A ty, kdo se těší na její brzké uvedení, určitě moc nepotěší.

Wow! První trailer na Lokiho je konečně tady a bere dech
Wow! První trailer na Lokiho je konečně tady a bere dech
05.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Nový seriál od Marvelu dorazí již 11. června a Disney nyní uveřejnil první plnohodnotný trailer, který odhaluje zápletku celého projektu. Zachrání Loki svět?

Zaklínač má konečně dotočeno. Kdy se dočkáme druhé řady seriálu?
Zaklínač má konečně dotočeno. Kdy se dočkáme druhé řady seriálu?
05.04.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to více než rok a chvílemi se to zdálo jako nesplnitelný úkol, ale druhá řada seriálového Zaklínače má natáčecí fázi konečně za sebou a míří do postprodukce.

Netflix vypustil tříminutový trailer na fantasy seriál Světlo a stíny!
Netflix vypustil tříminutový trailer na fantasy seriál Světlo a stíny!
02.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal plnohodnotnou ukázku na jeden ze svých letošních nejočekávanějších seriálů. Je jím young adult fantasy Světlo a stíny, která láká na epický příběh, sympatické herce a skvěle vypadající magický svět.