FB pixel TP pixel
Poslechněte si první ukázku ze soundtracku nového Batmana © Warner Bros.

Poslechněte si první ukázku ze soundtracku nového Batmana

Mnozí fanoušci napjatě vyčkávají nového Batmana, kterého si poprvé zahraje Robert Pattinson. Toto čekání jim může zkrátit video, kde skladatel filmu Michael Giacchino se svým souborem hraje ústřední melodii

Filmové novinky

Debut Roberta Pattinsona v roli gothamského rytíře se pomalu blíží, a proto není divu, že autoři snímku začínají ve zvýšené frekvenci teasovat své fanoušky na velkou komiksovou událost příštího roku. Nyní se například skladatel Michael Giacchino na Twitteru podělil o ukázku ze soundtracku k filmu, kterou sám vytváří. Giacchina tak vidíme na videu dirigovat svůj soubor, který hraje ústřední píseň filmu, kterou v příštím roce určitě uslyšíme mnohokrát. Giacchino se proslavil poté, co se spojil s režisérem a producentem J.J. Abramsem a složil hudbu k jeho seriálům Alias a Ztraceni. Poté přešel ke společnosti Pixar, kde se podílel na hudbě k filmům Úžasňákovi, Ratatouille a Vzhůru do oblak, který mu vynesl Oscara.

Samotný snímek pak režíruje nadějný Matt Reeves, který stojí za skvělým hororovým sci-fi mockumentem Monstrum či za vydařenými opičími díly Úsvit planety opic a Válka o planetu opic. Reeves v roce 2017 převzal natáčení snímku po Benu Affleckovi, jenž Batmana opustil, a v jeho roli ho nahradil výše zmíněný Pattinson. O tom, jaká dobrodružství čekají netopýřího muže, se mnoho neví, ve filmu se ale určitě objeví celá řada známých batmanovských postav včetně komisaře Gordona, Catwoman, Hádankáře, Tučňáka, které zahrají hvězdy jako Zoë Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell, Jeffrey Wright nebo Andy Serkis. V říjnu bychom se měli dočkat druhého traileru, samotný film má premiéru plánovanou na 4. března 2022.

 740 zobrazení  
Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer
Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer
21.09.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Nová, slibná postkatastrofická sci-fi Finch v hlavní roli s Tomem Hanksem se v listopadu objeví na Apple TV+. První ukázka lákající na dobrodružství pro celou rodinu je zde.

Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
20.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Za necelý měsíc doputuje na obrazovky předplatitelů Netflixu již třetí řada psychologického krimi hitu TY. Netflix si tak pro jeho fanoušky připravil plnohodnotný navnazující trailer.

Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
19.09.2021 12:30:00 | Filmové novinky

S novým Mortal Kombatem to bylo dlouhé tažení. Kinům se nakonec vyhnul a i cesta do domácností trvala déle, než se čekalo.

Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
17.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Dnes se konečně na naše obrazovky dostává 3. řada hitového teenagerského seriálu Sexuální výchova. Pro ty, kdo kvůli dlouhé odmlce tápou, jaké události se v předchozí sérii udály, připravil Netflix vtipné rekapitulační video.