FB pixel TP pixel
Poslední šance! Zkoukněte seriálové klasiky, než z Netflixu nadobro zmizí © TMDB

Poslední šance! Zkoukněte seriálové klasiky, než z Netflixu nadobro zmizí

Tři velké popkulturní seriálové ikony setrvají v katalogu českého Netflixu pouze do konce tohoto roku. Pokud je máte ve svém watchlistu, je právě nejvyšší čas dohnat resty a dokoukat je.

Filmové novinky

Třem oblíbeným seriálům, které k sobě dokázaly přitáhnout davy fanoušků a které v předchozích letech zakoupil do svého katalogu Netflix, končí expirační doba jejich licencí. Fresh Prince, Super drbna a Teorie velkého třesku se v knihovně oblíbeného streamera ohřejí pravděpodobně jen do konce tohoto roku. Další obnovení u těchto seriálů Netflixem je bohužel jen málo pravděpodobné. Všechny tři totiž byly vyrobeny či distribuovány společností Warner Bros, která vlastní streamovací službu HBO Max, která, jak jsme nedávno informovali, bude expandovat v příštím roce do dalších částí světa včetně České republiky. A je samozřejmě v jejím nejvyšším zájmu schraňovat si své seriály a filmy do svého vlastního katalogu. Před pár týdny HBO Max odvysílalo 75 minutový speciál The Fresh Prince of Bel-Air Reunion Special a na příští rok se na tuto platformu chystá i pokračování Super drbny, takže mít vše pod jednou střechou je určitě logické.

Super drbnu jako oblíbené teenagerské vztahové drama kreativně vedli producent Josh Schwartz a Stephanie Savage, hlavní hrdinku Serenu van der Woodsen pak ztvárnila Blake Lively. Seriál dostal dohromady 121 epizod v šesti řadách, které jsou u nás dostupné na anglické verzi Netflixu, ta česká disponuje titulkovou podporou pouze pro první sérii. Teorie velkého třesku producenta Chucka Lorreho i Fresh Prince, který nastartoval hvězdnou kariéru Willa Smithe, jsou na Netflixu k dispozici s českou podporou celé, tedy všech dvanáct, respektive šest řad.

 10 781 zobrazení   56 se líbí
Teď se podržte! Disney oznámil lavinu nových Star Wars filmů a seriálů
Teď se podržte! Disney oznámil lavinu nových Star Wars filmů a seriálů
11.12.2020 11:55:00 | Filmové novinky

Disney v prezentaci pro investory představil přes 10 nových Star Wars filmů a seriálů, které chystá v následujících letech. Potvrzeny byly dlouho spekulované projekty, představeny ale byly i úplné novinky.

Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin
Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin
11.12.2020 11:50:00 | Filmové novinky

Zlatým hřebem Disneyho prezentace pro investory byla jeho největší dojná kráva, neboli Marvel. A Kevin Feige si připravil pěknou řádku seriálových ukázek a nových filmových oznámení.

Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude?
Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude?
08.12.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Kontaktní akční podívaná Vyproštění trhala rekordy a stala se po své premiéře nejsledovanějším netflixovským bijákem vůbec. Objednávka druhého dílu tak přišla záhy po odvysílání. Kdy bychom ale měli druhý díl vidět a jakým směrem by se podle jeho autorů měl ubírat?

Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
07.12.2020 9:00:00 | Filmové novinky

V nejbližších týdnech se opět můžeme těšit na pestrý výběr netflixovských novinek. Čeká nás seriálové melodrama Cesta svatojánských mušek, zakončení Sabrininých děsivých dobrodružství či hvězdné životopisné drama Vykopávky.