FB pixel TP pixel
Nový Predátor je na cestě. Naváže na úspěšnou řežbu s indiány © Hulu

Nový Predátor je na cestě. Naváže na úspěšnou řežbu s indiány

Fanoušci vesmírného lovce mohou začít oslavovat. Zdá se totiž, že pokračování snímku Predátor: Kořist vstoupilo do fáze vývoje a začíná se na něm doopravdy výrazně pracovat.

Filmové novinky

Disney před více než rokem uvedl na streamovací služby Hulu a Disney Plus nové filmové zpracování Predátora s podtitulem Kořist a byl z toho úspěch, který si čelní představitelé studia velmi pochvalovali. Snímek, jenž režíroval zručný Dan Trachtenberg a hlavní roli si v něm zahrála Amber Midthunder, sklidil skvělé ohlasy diváků a Disney posléze potvrdil, že brali jeho služby útokem, aby příběh zasazený do období před 300 lety mohli vidět. Rekordní čísla film zaznamenal prakticky na všech Disneyho platformách. Na Hulu si snímek odbyl svého času nejlepší premiéru, včetně všech filmových a seriálových debutů. Byl také nejsledovanější premiérou na Star+ v Latinské Americe a na Disney+ ve všech ostatních teritoriích, a to na základě počtu hodin zhlédnutí v prvních třech dnech po uvedení.

Režisér Trachtenberg posléze potvrdil, že zvažuje potenciální děj pro pokračování a letos v srpnu přiznal, že proběhla i jednání se studiem, z nichž měl velmi dobrý pocit. A tenhle pocit se zdá se přetavuje v realitu, neboť magazín Production Weekly, který přináší svým předplatitelům informace o připravovaných produkcích v různých fázích vývoje a na ně navázané volné pracovní pozice, ve svém nejnovějším vydání informoval, že snímek s anglickým názvem Prey 2 je již skutečně ve fázi vývoje. To samozřejmě v tento moment znamená pouze pre-produkci, kdy se detailněji může pracovat na příběhu, storyboardech, finančním plánování a výhledově i castingu, jde však o první papírové potvrzení, že je nový Predátor na cestě. Předpokládá se samozřejmě, že se vrátí režisér Trachtenberg a také Amber Midthunder. Ostatně závěr předchozího filmu sliboval, že tentokrát vesmírní lovci přiletí ve větším počtu a dojde na větší měřítko. I tentokrát by měl film vznikat pro streamovací službu Hulu, potažmo pro distribuci skrze Disney Plus.

Zdroj: Production Weekly / ComingSoon

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Do Elišky a Damiána udeřil blesk. Trapná scéna nevysvětlí ani učivo základní školy
Do Elišky a Damiána udeřil blesk. Trapná scéna nevysvětlí ani učivo základní školy
02.10.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Seriál televize Prima nepřestává divákům darovat absurdní momenty, nad nimiž nelze než kroutit hlavou. Po ultimátní bitce v kancelářích a útoku vysavače přichází marný pokus o vysvětlení elektromagnetismu. A je to skutečně bolestivé pro mozek.

Nejbrutálnější seriálová novinka roku nezklamala. Kritici našli jen pár chyb
Nejbrutálnější seriálová novinka roku nezklamala. Kritici našli jen pár chyb
02.10.2023 15:00:00 | Filmové novinky

První tři epizody očekávaného spin-offu seriálu Banda jsou už online a kritici tento nový projekt s brutálními výjevy ve velkém chválí za zachování stylu originálu i hledání vlastní cesty.

Hororové překvapení: Nové Saw nadchlo kritiky, mluví se o nejlepším dílu série
Hororové překvapení: Nové Saw nadchlo kritiky, mluví se o nejlepším dílu série
01.10.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Nejnovější díl ze série Saw je nečekaným překvapením. Obecně se očekával další nudný ultrabrutální počin, kterých jsme za poslední roky od série viděli až příliš mnoho. Recenze jsou však de facto nadšené a kvitují přímočarost a emoce, které se do příběhu tentokrát povedlo propašovat.

Nejlepší upírský seriál posledních 15 let dorazil konečně na Netflix
Nejlepší upírský seriál posledních 15 let dorazil konečně na Netflix
01.10.2023 11:00:00 | Filmové novinky

Dohoda mezi Netflixem a HBO zatím dělá předplatitelům největší streamovací služby velkou radost. Kromě sportovního dramatu Hráči se totiž v posledních týdnech skvěle daří i válečným seriálům Bratrstvo neohrožených a Pacifik. A nyní přichází nejlepší upírský seriál, který jsme měli možnost v novém miléniu sledovat.