FB pixel TP pixel
Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce © Hulu

Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce

Snímek Predátor: Kořist dorazí už 5. srpna na streamovací službu Disney Plus. Nyní jsme se dočkali nové krátké upoutávky, která umožňuje pořádně se podívat na titulního lovce, který se tentokrát pustí do křížku s indiány.

20. 7. 2022 13:20 | Filmové novinky

Novinka režiséra Dana Trachtenberga se přiřítí na americkou stanici Hulu a také u nás dostupnou službu Disney Plus již 5. srpna, a tak nepřekvapí, že fanoušci dostávají víc a víc nahlédnout pod pokličku očekávaného projektu. Ten tentokrát postaví vesmírného lovce proti mladé indiánce a jejímu kmeni, přičemž jeho ostrým břitům neunikne ani medvěd grizzly. Slibovaná je drsná, krvavá a hlavně napínavá podívaná, která s sebou nese vrstvu feminismu, ale netlačí při tom extrémně na pilu. Nový trailer pak konečně ukazuje i titulní monstrum, jež si nyní můžete prohlédnout zezadu, zepředu i v akci. Jak by řekl Arnold Schwarzenegger, tenhle zmetek má ale pěknou držku. Snímek by měl být dostupný již 5. srpna dopoledne s českými titulky.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
19.07.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na novou seriálovou adaptaci herního fenoménu Tekken. Seriál s podtitulem Bloodlines nabídne poctivé zpracování a věrnost předloze.

Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
19.07.2022 14:20:00 | Filmové novinky

HBO se právě pochlubilo první upoutávkou na chystanou minisérii The Idol, za kterou stojí zpěvák The Weeknd a režisér Euforie Sam Levinson. A dle prvních záběrů se můžeme těšit na divokou a nespoutanou audiovizuální jízdu.

Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
18.07.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer na svůj nový originální akční film, kterým chce nalákat nové předplatitele. A je nutno uznat, že tentokrát nás čeká pořádná akční divočina plná šílených kousků kamery.

Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
18.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Režisérká legenda James Cameron chystá na závěr roku vyslat do kin očekáváné pokračování svého spektáklu Avatar. V nedávném interview prozradil délku filmu a obořil se vůči věčným stěžovatelům.