FB pixel TP pixel
Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne © 20th Century Fox

Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne

Už 5. srpna vstoupí na streamovací službu Hulu a také na Disney Plus nová verze Predátora s názvem Prey. Vesmírný lovec si dá v novince dostaveníčko s indiány a něco nám říká, že neskončí dobře. Fanoušci ale budou z traileru nadšení.

7. 6. 2022 16:45 | Filmové novinky

Nového Predátora, který se skrývá pod možná poněkud matoucím názvem Prey, natočil talentovaný Dan Trachtenberg, který v roce 2011 uchvátil fanoušky videoher svou krátkometrážní verzí hitu Portal. V roce 2016 pak natočil snímek Ulice Cloverfield 10, který si obratem získal miliony fanoušků svou promyšleností a atmosférou. Trachtenberg se rovněž podílel na seriálu Banda, takže rozhodně ví, jak uchvátit fanoušky předlohy. Dokazuje to i v novém traileru, kde proti sobě staví vesmírného lovce s indiány a nabízí starosvětskou, ale stále svěže působící podívanou v originálním prostředí stařičké Ameriky. 5. srpna budeme vyhlížet s nedočkavostí. Dočkat bychom se podle stávající strategie Disneyho měli dočkat i na tuzemském Disney Plus, kde bude snímek Prey dostupný v kategorii dospělých filmů Star.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
07.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Tento čtvrtek do našich kin vletí již třetí film z nové dinosauří trilogie. Povedl se režisérovi prvního dílu Colinu Trevorrowovi návrat k milované látce, nebo budou diváci odcházet z kin zklamaní?

Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
06.06.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Sci-fi Dark patřilo v uplynulých letech mezi to nejlepší, co Netflix ve svém katalogu nabídl, a v rámci dlouhodobé dohody nyní tvůrci připravili seriálovou novinku, která nám má také vyrazit dech. A zatím se zdá, že mysteriózní příběh o migrantech na zámořském parníku naplní své ambice.

Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky
Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky
06.06.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix v prvním traileru představuje nejdražší komiksový seriál všech dob, který vychází z díla Neila Gaimana. Do říše snů s Morfeem pronikneme už letos v létě.

Zombie nářez roku? Netflix ukázal fantastický trailer nového Resident Evilu
Zombie nářez roku? Netflix ukázal fantastický trailer nového Resident Evilu
06.06.2022 19:30:00 | Filmové novinky

Netflix předvedl fenomenální trailer na svou verzi videoherní adaptace Resident Evil s podtitulem Lék. A zatím se zdá, že nás čeká dost možná nejlepší filmová či seriálová verze vůbec. I když budou fanoušci pomalu budovaného napětí rozhodně zklamaní.