FB pixel TP pixel
Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky © Netflix

Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky

Netflix v prvním traileru představuje nejdražší komiksový seriál všech dob, který vychází z díla Neila Gaimana. Do říše snů s Morfeem pronikneme už letos v létě.

6. 6. 2022 20:00 | Filmové novinky

Po úspěchu Lucifera se na Netflixu objeví i další populární hrdina z dílny DC Vertigo. Seriál Sandman nám představí rodinu Věcných, jež se rozhodla zapudit Sna ze svého středu. Sen, zvaný též Morfeus, se ale vrací a znovu chce převzít vládu nad svou říší. Na seriálu se podílel samotný Neil Gaiman, showrunnerem je pak David S. Goyer. V hlavních rolích se objeví Tom Sturridge, Charles Dance, Gwendoline Christie, David Thewlis nebo Boyd Holbrook. Seriál startuje na Netflixu 5. srpna. A pokud naše interní zdroje nelžou, čeká nás skutečně skvělá gaimanovská jízda.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Zombie nářez roku? Netflix ukázal fantastický trailer nového Resident Evilu
Zombie nářez roku? Netflix ukázal fantastický trailer nového Resident Evilu
06.06.2022 19:30:00 | Filmové novinky

Netflix předvedl fenomenální trailer na svou verzi videoherní adaptace Resident Evil s podtitulem Lék. A zatím se zdá, že nás čeká dost možná nejlepší filmová či seriálová verze vůbec. I když budou fanoušci pomalu budovaného napětí rozhodně zklamaní.

Fantasy Zámek a klíč končí. Netflix ukázal trailer finální řady a datum premiéry
Fantasy Zámek a klíč končí. Netflix ukázal trailer finální řady a datum premiéry
06.06.2022 18:50:00 | Filmové novinky

Oblíbená fantasy Netflixu Zámek a klíč míří do svého závěru. Již dříve ohlášená třetí řada nyní dostává finální podobu díky prvnímu zveřejněnému traileru. Streamer zároveň odhalil, kdy třetí řada objeví v nabídce.

Addamsova rodina je zpátky! Netflix ukázal první trailer seriálu Tima Burtona
Addamsova rodina je zpátky! Netflix ukázal první trailer seriálu Tima Burtona
06.06.2022 18:30:00 | Filmové novinky

Netflix během prvního dne akce Geeked Week představil první krátkou upoutávku chystaného seriálu Wednesday, který se bude soustředit na nejvíce nihilistickou postavu milované Addamsovy rodiny. Seriál režíruje mistr temné komedie Tim Burton

Nové Hunger Games mají první trailer. Konečně známe novou Katniss
Nové Hunger Games mají první trailer. Konečně známe novou Katniss
06.06.2022 17:20:00 | Filmové novinky

Studio Lionsgate představilo první upoutávku na chystanou novou část ze série Hunger Games. Snímek s podtitulem The Ballad Of Songbirds And Snakes vstoupí do kin již příští rok a ukáže novou hrdinku z 12. kraje.