FB pixel TP pixel
Pokračování skvělé české fantasy přichází. Trailer láká na kouzla i epickou řežbu © Bohemia Motion Pictures

Pokračování skvělé české fantasy přichází. Trailer láká na kouzla i epickou řežbu

Před 2 lety jsme se uprostřed covidové pandemie dočkali nečekaně povedené tuzemské fantasy, na níž do kina kvůli hrozbě viru mnoho lidí nechodilo. Své diváky však Princezna zakletá v čase nakonec najít dokázala i díky Netflixu. Již za pár dní nás čeká pokračování.

31. 10. 2022 17:50 | Filmové novinky

Princezna zakletá v čase patřila v roce 2020 mezi nejpříjemnější překvapení tehdejšího krušného (nejen filmového) roku, takže očekávání od pokračování nejsou zrovna malá. Tvůrci Petr Kubík a Lukáš Daniel Pařík nás znovu zavedou do Oberonu, kde potkáme nejen princeznu Ellenu a prince Jana, ale samozřejmě i alchymistku Amélii s tváří Elišky Křenkové. Ta tentokrát získá zakázanou kouzelnou moc, díky níž dokáže manipulovat s časem.

Kvůli tomu ale vznikne i její minulá verze a zároveň se mocné síly pokusí chopit Pán run, který chce ovládnout veškerou magii v království. Trailer na pokračování opět láká na – na zdejší poměry a omezené finanční možnosti tvůrců – povedené vizuální zpracování i velkolepé momenty, v nichž se to hemží kouzlením, řežbou na meče i zábavnými romanticko-komediálními momenty. Film má premiéru už 17. listopadu a tentokrát by ho snad Covid-19 nijak ovlivnit neměl.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Black Panther 2 vrací Marvel ke kvalitě Avengers. Kritici mluví o zdrcujícím zážitku
Black Panther 2 vrací Marvel ke kvalitě Avengers. Kritici mluví o zdrcujícím zážitku
31.10.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Black Panther 2 má za sebou první projekci a s ní přichází i první reakce diváků, mezi nimiž nechyběli ani recenzenti. A pokud vám poslední filmy od Marvelu moc nevoněly, můžete si být jistí, že tentokrát vás čeká závan starých dobrých časů.

Scenárista Zaklínače odhalil šokující chování štábu. Knihám i hře se vysmívají
Scenárista Zaklínače odhalil šokující chování štábu. Knihám i hře se vysmívají
31.10.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Populární netflixovskou fantasy Zaklínač v posledních dnech provází jedna šokující zpráva za druhou. Vedle zdrcujícího oznámení Henryho Cavilla o opuštění hlavní role se objevily informace o části scenáristického týmu, který knihami i hrami pohrdá.

Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera
Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera
30.10.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že po Pánovi prstenů už Amazon letos nic epického nenabídne? Chyba lávky! Ještě před koncem roku se totiž vrátí akční analytik CIA Jack Ryan a opět u toho bude spousta akce.

Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame
Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame
30.10.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Magazín The Hollywood Reporter získal informace o délce nového dílu megahitu Avatar. A podle všeho bychom si měli před zapnutím promítačky dojít na záchod a raději si ani nekupovat pití. K závěrečným titulkům totiž povede opravdu hodně minut v sedačce.