Star Wars, tedy Epizody I až VI jsou nově v nabídce českého HBO. Jsou tedy samozřejmě v maximální kvalitě - HD verze, český dabing či titulky. Na HBO už bohužel nenajdete sedmý díl, ale vedlejší Rogue One by se měla na HBO objevit v druhé polovině roku."> Star Wars, tedy Epizody I až VI jsou nově v nabídce českého HBO. Jsou tedy samozřejmě v maximální kvalitě - HD verze, český dabing či titulky. Na HBO už bohužel nenajdete sedmý díl, ale vedlejší Rogue One by se měla na HBO objevit v druhé polovině roku."> Star Wars, tedy Epizody I až VI jsou nově v nabídce českého
FB pixel TP pixel
Původní Star Wars na HBO v češtině a v HD © TMDB

Původní Star Wars na HBO v češtině a v HD

Šestice původních Star Wars, tedy Epizody I až VI jsou nově v nabídce českého HBO. Jsou tedy samozřejmě v maximální kvalitě - HD verze, český dabing či titulky. Na HBO už bohužel nenajdete sedmý díl, ale vedlejší Rogue One by se měla na HBO objevit v druhé polovině roku.

Filmové novinky
 8 zobrazení  
Stranger Things a další pecky s českými titulky na Netflixu
Stranger Things a další pecky s českými titulky na Netflixu
01.07.2017 | Filmové novinky

Poslední dva dny se Netflix utrhl ze řetězu a dodal české titulky k několika zásadním titulům své nabídky. České titulky tak má nově Stranger Things (první a jediná sezóna), House of Cards (pouze první sezóna z pěti), Luke Cage (první a jediná sezóna). V nabídce Netflixu s českou podporou je také nově seriál Limitless (podle stejnojmenného filmu), a druhá sezóna seriálu Gotham. Nabídka titulů s českými titulky na Netflixu už se tak blíží stovce z celkového počtu necelých 3.000 kousků.

10 nejlepších filmů o podnikání
10 nejlepších filmů o podnikání
23.06.2017 | Filmové novinky

Zakladatel - strhující příběh o stárnoucím obchodníkovi, který vybudoval z malé hamburgrárny McDonald's miliardové impérium - je už online. Chcete se inspirovat dalšími podobnými příběhy úspěšných podnikatelů? Prosím - tady je naše desítka těch nejlepších

10 nejlepších filmů Michaela Baye
10 nejlepších filmů Michaela Baye
21.06.2017 | Filmové novinky

Michael Bay patří k nejznámějším režisérům současnosti, jeho specialitou jsou akční a sci-fi filmy. Poslední roky se věnuje hlavně sérii Transformers, aktuálně má premiéru v pořadí již pátý díl. Který díl Transfomers máte nejraději nebo který film Michale Baye máte nejraději? Hlasujte!

Zaklínač - co všechno víme
Zaklínač - co všechno víme
20.06.2017 | Filmové novinky

17. května oznámil Netflix, že chystá seriál na motivy slavné knižní ságy Zaklínač. Televizní obr se tak snaží po vzoru svého konkurenta HBO a její úspěšné série Hry o trůny také vytěžit populární fantasy. Co zatím o seriálu víme? Obsazení zatím bohužel ještě není známé a premiéry se nedočkáme dříve než příští rok, přesto je dobré si shrnout několik základních informací.